17.3 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Η Ρωσία είναι εδώ!

Μπορεί στα τελευταία δευτερόλεπτα να έκανε φιλότιμες προσπάθειες να χύσει την καρδάρα με το γάλα, ωστόσο η Ρωσία κέρδισε τη Σερβία με 75-72 και απέδειξε ότι η νίκη στην πρεμιέρα επί της οικοδέσποινας Τουρκίας δεν ήταν τυχαία. Οι Ρώσοι είναι εδώ, πρώτοι και αήττητοι στον δύσκολο Δ' όμιλο μετά τις πρώτες δύο αγωνιστικές και αποφασισμένοι να φτάσουν ψηλά.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι απο την αρχή ως το τέλος του. Οι Σέρβοι είχαν ένα μικρό προβάδισμα στο πρώτο μέρος, παρόλο που ο Μπογκντάνοβιτς ήταν κακός, διότι ο Μαριάνοβιτς έκανε ό,τι ήθελε μέσα στη ρακέτα των Ρώσων, που από τη δική τους πλευρά είχαν τον Σβεντ να τους οδηγεί. Στο δεύτερο μέρος ο Σβεντ βρήκε άξιο συμπαραστάτη τον Μοζγκόφ, που ανέβασε την απόδοσή του, αλλά και τον Κουρμπάνοφ, που βοήθησε πολύ, έτσι ξέφυγαν με 58-51 στο 30', παρόλο που ο Μπογκντάνοβιτς είχε μπει για τα καλά στο παιχνίδι.

Ο Σβεντ φρόντιζε να κρατάει μακριά τους Σέρβους κάθε φορά που προσπαθούσαν να πλησιάσουν, ωστόσο στο τελευταίο λεπτό τόσο αυτός όσο και οι συμπαίκτες του έκαναν μαζεμένα λάθη, με αποτέλεσμα το 75-68 να γίνει 75-72 (χάρη και σε ένα τρίποντο του Μπογκντάνοβιτς). Παρόλα αυτά η Σερβία δεν είχε άλλο χρόνο για να πλησιάσει περισσότερο, έτσι η Ρωσία πήρε την πολύ σπουδαία νίκη, που τη φέρνει σε θέση ισχύος τόσο έναντι της Σερβίας όσο και έναντι της Τουρκίας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ