24.2 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Η Ρισόν πέταξε εκτός τη Μακάμπι!

Το 2018 τελειώνει με αποκλεισμό-«σοκ» για τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, με τη Μακάμπι Ρισόν να την αφήνει εκτός συνέχειας στο Κύπελλο Ισραήλ, ενώ η Χάποελ Ιερουσαλήμ πέτυχε στην αποστολή στην έδρα της Γκιλμπόα Γκαλίλ.

Παράξενο έτος ήταν το 2018 για τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, καθώς μπορεί να κέρδισε τον τίτλο του πρωταθλητή ξανά, αλλά η πορεία της στην Ευρωλίγκα κάθε άλλο παρά θετική είναι στον απολογισμό. Σε αυτό τον απολογισμό ήρθε να προστεθεί ο αποκλεισμός από τη Μακάμπι Ρισόν, που κυριάρχησε και τη «συνέτριψε» με 88-77, περνώντας στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισραήλ. Οι γηπεδούχοι «έχτισαν» διαφορά από το ημίχρονο (51-29) και το σύνολο του Γιάννη Σφαιρόπουλου δεν κατάφερε ποτέ να επανέλθει.

Η Χάποελ Ιερουσαλήμ, από τη δική της πλευρά, επιβεβαίωσε το δικό της ρόλο του φαβορί, επικρατώντας στην έδρα της Γκιλμπόα Γκαλίλ με 89-83. Οι παίκτες του Όντεντ Κάτας, με ένα εξαιρετικό επιθετικά τελευταίο δεκάλεπτο, όπου σημείωσαν 25 πόντους, έφτασαν στο «ροζ φύλλο» και τη δική τους πρόκριση, όντες μεταξύ των φαβορί πια για την κούπα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ