22.9 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Η Ρεάλ τη νίκη, η Μπάγερν τις εντυπώσεις

Η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να φύγει με τη νίκη από το Μόναχο, επικρατώντας επί της Μπάγερν με 72-82, σε ένα παιχνίδι όπου οι οικοδεσπότες κατάφεραν να γυρίσουν από το -19, και το οποίο μπορεί να ξεκίνησε εύκολα για τη "βασίλισσα" αλλά στο τέταρτο δεκάλεπτο, εξελίχθηκε σε "θρίλερ".

Μπορεί η Μπάγερν να τα έβαλε δύσκολα στην "βασίλισσα", αλλά το πρώτο δεκάλεπτο άνηκε αποκλειστικά στη Ρεάλ. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν στην αρχή του δεκαλέπτου, με την Μπάγερν να απαντά και να παίρνει το προβάδισμα (10-9, 5'). Ένα λεπτό μετά ωστόσο, ένα τρίποντο του Γιούλ ήαν αρκετό για να δώσει και παλι προβάδισμα στη Ρεάλ η οποία αύξησε αρκετά τη διαφορά της φτάνοντας στο +11 λίγο πριν τη λήξη της περιόδου (16-27, 10').  To "γλέντι" της Ρεάλ συνεχίστηκε και στο δεύτερο δεκάλεπτο, με τους Γιούλ, Ρούντι και Τόμπκινς να οδηγούν τη "βασίλισσα". Η Μπάγερν προσπάθησε να μειώσει, φτάνοντας στο -9 (24-33, 15'), ωστόσο η Ρεάλ είχε απάντηση σε όλα τα "κόλπα" των Βαυαρών και έφτασε τη διαφορά της στο +15 λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου (31-46, 20').

Με την επιστροφή των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο, η Ρεάλ συνέχισε να κάνει τα δικά της, με την Μπάγερν να δείχνει ωστόσο ότι έχει ακόμη σφυγμό. Μείωσε τη διαφορά στο -13 (38-52, 23') για να πλησιάσει ακόμη περισσότερο τη Ρεάλ και να φτάσει στο -6 (59-65, 30'). Στο τέταρτο δεκάλεπτο η εικόνα του αγώνα άλλαξε δραματικά. Η Μπάγερν κατάφερε να μετατρέψει ακόμη ένα παιχνίδι σε "θρίλερ" φτάνοντας στο -2 (66-68, 34'). Οι παίκτες του Πάμπλο Λάσο ωστόσο έδειξαν την απαραίτητη σοβαρότητα στα τελευταία τρία λεπτά του αγώνα και κατάφεραν να φύγουν με τη νίκη από το Μόναχο.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 16-27, 31-46, 59-65, 72-82

ΟΙ ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΥΠΟΠΤΟΙ:

Η Ρεάλ πήρε την νίκη απέναντι στην Μπάγερν με οδηγούς τον Άντονι Ράντολφ και τον Σέρχιο Γιούλ. Ο πρώτος σημείωσε 22 πόντους 5 ριμπάουντ και 1 ασίστ ενώ από τη μεριά του ο Ισπανός γκαρντ "μέτρησε" 19 πόντους και 6 ασίστ.

ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ:

Μπορεί η Ρεάλ να χαλάρωσε στο τελευταίο δεκάλεπτο επιτρέποντας στην Μπάγερν να την πλησιάσει σε απόσταση αναπνοής, οι Μαδριλένοι ωστόσο έκανα εξαιρετικό παιχνίδι στο Μόναχο, με.. τρομακτική ευστοχία. Συγκεκριμένα, οι παίκτες του Πάμπλο Λάσο, είχαν 63,6% στα σουτ δύο πόντων, 44,1% στα τρίποντα και 90% στις βολές.

Δείτε το στατιστικό του αγώνα ΕΔΩ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ