21.3 C
Athens
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024

Η Ρεάλ βλέπει Σλούκα!

Η μεγάλη και έγκυρη ισπανική εφημερίδα Marca έφαγε... γκάφα χθες από την ιστοσελίδα encestado.es, που αποκάλυψε το ενδιαφέρον της Ρεάλ για τον Νάντο Ντε Κολό και περνάει στην αντεπίθεση σήμερα αποκαλύπτοντας άλλα τρία ονόματα περιφερειακών παικτών, που ενδιαφέρον τη βασίλισσα. Ανάμεσα σε αυτούς είναι ο Κώστας Σλούκας!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Marca, η Ρεάλ θα επιδιώξει να αποκτήσει οπωσδήποτε το καλοκαίρι έναν πόιντ γκαρντ, όχι όμως συμπληρωματικό των Γιουλ και Καμπάτσο, αλλά μεγάλο όνομα, προκειμένου να καλυφθεί το κενό του Ντόντσιτς, που δεν καλύφθηκε φέτος. Και περίοπτη θέση στη λίστα κατέχει ο Σλούκας.

Όπως γράφει η εφημερίδα, ο διεθνής μας γκαρντ έχει αυτό το καλοκαίρι οψιόν ανανέωσης του συμβολαίου του με τη Φενερμπαχτσέ, το ίδιο και η τουρκική ομάδα, η οποία έχει μεν τη δυνατότητα να τον κρατήσει, όμως κάτι τέτοιο μπορεί να αποδειχθεί δύσκολο με δεδομένo ότι δεν υπάρχει πια ο μεγάλος χορηγός, Dogus.

Οι άλλοι τρεις γκαρντ πρώτης γραμμής, που, σύμφωνα με τη Marca, βρίσκονται στο στόχαστρο της Ρεάλ, είναι ο Ντε Κολό, ο Βασίλιε Μίτσιτς και ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ. Η εφημερίδα εκτιμά ότι η Ρεάλ δεν μπορεί να ανταγωνιστεί οικονομικά ενδεχόμενες προτάσεις που μπορεί να γίνουν σε αυτούς τους παίκτες από ρωσικές ή τουρκικές ομάδες, είναι όμως σε θέση να προτάξει ως δέλεαρ το αγωνιστικό πλάνο και τις επιτυχίες της των τελευταίων ετών.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ