24.2 C
Athens
Κυριακή, 13 Οκτωβρίου, 2024

Η «πτήση» του Μίτσελ και ο τραγικά άστοχος Ντράμοντ (vids)

Ο Ντόνοβαλ Μίτσελ ήταν «καυτός» απέναντι στους Μέμφις Γκρίζλις, αν και οι Γιούτα Τζαζ δεν κατάφεραν να περάσουν νικηφόρα από το «FedExForum».

Ο 22άχρονος γκαρντ «σταμάτησε» στους 41π. και οι δύο εξ αυτών επιτεύχθηκαν με εντυπωσιακό κάρφωμα, το οποίο μάλιστα φιγουράρει στην κορυφή του ημερήσιου Top 10 του ΝΒΑ. Θέση στο βίντεο με τις δέκα καλύτερες φάσεις από τους αγώνες που διεξήχθησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου (09/03) στην άλλη άκρη του Ατλαντικού έχουν και οι Ρούντι Γκομπέρ, Λούκα Ντόντσιτς, Αμπντέλ Νέιντερ, Τζέιμς Χάρντεν, Μπενς Σίμονς, Κόλιν Σέξτον, Κέβιντ Ντουράντ, Κρις Πολ και Σαλάχ Μεχρί.

https://www.youtube.com/watch?v=BsQSBgrlAiM

Ο Αντρέ Ντράμοντ, από την πλευρά του, επιχείρησε να σουτάρει πριν ο χρόνος της επίθεσης των Ντιτρόιτ Πίστονς λήξει, τα κατάφερε μεν, αλλά η προσπάθειά του ήταν απελπιστικά άστοχη, με την μπάλα να καταλήγει στο πάνω μέρος της μπασκέτας! Τα «πιστόνια», πάντως, μπόρεσαν να «αλώσουν» το «United Center», επικρατώντας των Σικάγο Μπουλς, με εκείνον να κάνει ακόμα ένα double double φέτος με 20π. και 24 ριμπάουντ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ