27.2 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Η πρώτη φορά του Λεμπρόν δείχνει «σκούπα» (vid)

Οι Λος Άντζελες Λέικερς βρίσκονται στο 2-0 απέναντι στους Μαϊάμι Χιτ και για πρώτη φορά στην καριέρα του ομάδα του Λεμπρόν Τζέιμς προηγείται με αυτό το σκορ στους τελικούς.

Ο «βασιλιάς» αγωνίζεται στην Disney World του Ορλάντο στους δέκατους τελικούς τους, ωστόσο ποτέ στο παρελθόν δεν είχε προηγηθεί με 2-0. Είχε συμβεί αυτό σε προηγούμενες φάσεις των πλέι οφ, με το ρεκόρ του να είναι 23-0. Εάν το αήττητο συνεχιστεί και στους φετινούς τελικούς του «μαγικού κόσμου», τότε οι Καλιφορνέζοι θα κατακτήσουν τον τίτλο με «σκούπα».

Παράλληλα, στις τέσσερις εμφανίσεις τους με τη μαύρη φανέλα, που είναι αφιερωμένη στη μνήμη του αδικοχαμένου Κόμπι Μπράιαντ, οι «λιμνάνθρωποι» μετρούν ισάριθμες νίκες.

Από εκεί και πέρα, με τα εννέα ριμπάουντ που είχε κόντρα στους εκπροσώπους της Φλόριντα ο Λεμπρόν Τζέιμς κατάφερε να κερδίσει ακόμα μία θέση στη λίστα με τους κορυφαίους ριμπάουντερ στα πλέι οφ του ΝΒΑ. Έχει πλέον 508 και βρίσκεται στην τέταρτη θέση, αφήνοντας πίσω του τον Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ που τελείωσε την καριέρα του με 507.

Στην κορυφή, με μεγάλη διαφορά από το δεύτερο, βρίσκεται ο Μπιλ Ράσελ με 1.718 ριμπάουντ. Τον ακολουθούν οι Ουίλτ Τσάμπερλεϊν με 862 και Έλγκιν Μπέιλορ με 593, ενώ την πρώτη δεκάδα με τα περισσότερα ριμπάουντ στην postseason συμπληρώνουν οι Τομ Χέινσον (473), Τιμ Ντάνκαν (452), Μπομπ Πετίτ (416), Μάτζικ Τζόνσον (397) και Σακίλ Ο’ Νιλ (393).

https://www.youtube.com/watch?v=BWXhbOay_g8



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ