21.5 C
Athens
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Η «πρώτη» του Μήτρου-Λονγκ με τον ΠΑΟΚ

Έφτασε προχθές στην Ελλάδα και αφού υποβλήθηκε σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και τεστ covid 19 το οποίο και ήταν αρνητικό, ο Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ μπήκε σήμερα στο γήπεδο και άρχισε προπονήσεις με τον ΠΑΟΚ του οποίου τη φανέλα, βάσει συμβολαίου, θα φοράει για τα επόμενα τρία χρόνια.

 


Ο Καναδός δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του για το ότι βρίσκεται στην Ελλάδα, χώρα δηλαδή καταγωγής της μητέρας του και γι' αυτό επιθυμεί να αποκτήσει και την ελληνική υπηκοότητα, θέμα με το οποίο ασχολούνται ήδη άνθρωποι του. Είναι προφανές ότι αν στην πορεία την αποκτήσει, θα αδειάσει μία θέση ξένου και ο ΠΑΟΚ θα έχει τη δυνατότητα μιας ακόμη κίνησης στην περίπτωση που κριθεί απαραίτητο.

 


Ο ΠΑΟΚ όμως είναι το πρώτο επαγγελματικό του βήμα και σε ένα νέο γι' αυτόν περιβάλλον. Ο Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ προορίζεται για να έρχεται από τον πάγκο ως βοήθεια για τον Μάλκολμ Γκρίφιν και τον Νώντα Παπαντωνίου με τη βοήθεια των οποίων, ελπίζουν στον Δικέφαλο, θα μπει πιο γρήγορα στη λογική και τη φιλοσοφία του ευρωπαϊκού μπάσκετ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ