22.8 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Η προσπάθεια συνεχίζεται στο ΟΑΚΑ

Η Στρασμπούρ, στο ΟΑΚΑ, είναι ο επόμενος αντίπαλος της ΑΕΚ στο Basketball Champions League, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής.

Η «Ένωση» θα υποδεχθεί το γαλλικό συγκρότημα την προσεχή Τρίτη (23/01, 19.30) στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων, με τη νίκη να είναι μονόδρομος στην προσπάθεια που κάνει για πρόκριση στην επόμενη φάση. Τα εισιτήρια του ματς τιμώνται από δέκα ευρώ, με τον Ντράγκαν Σάκοτα και τους παίκτες του να περιμένουν να έχουν στο πλευρό τους και τη θερμή στήριξη των φιλάθλων τους, ώστε όλοι μαζί στο τέλος να πανηγυρίσουν ακόμα μία σημαντική ευρωπαϊκή νίκη.

Η ανακοίνωση: «Φίλες και Φίλοι της ΑΕΚ, η «Βασίλισσα» έκανε το καθήκον της στην Πολωνία με αντίπαλο την Ρόζα Ράντομ, αλλά η προσπάθεια για την πρόκριση στον πιο αμφίρροπο και δύσκολο όμιλο του Basketball Champions League συνεχίζεται. Η «Βασίλισσα» κρατά την τύχη στα χέρια της αν επικρατήσει στις επόμενες αναμετρήσεις. Ο επόμενος αγώνας με αντίπαλο την Στρασμπούρ στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, την Τρίτη (23/01, 19:30) αποτελεί μονόδρομο και η παρουσία σου συνιστά απαραίτητη προϋπόθεση για να φτάσει το συγκρότημα του Ντράγκαν Σάκοτα στη νίκη. Η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται κανονικά από τα Γραφεία της ΑΕΚ Β.C. στο Κλειστό του ΟΑΚΑ και διαδικτυακά. Η τιμή εκκίνησης είναι 5 ευρώ.

Τρόποι αγοράς:
-Διαδικτυακά https://www.ticketmaster.gr/aekbc-ww/showProductList.html
-Από τα Γραφεία της ΑΕΚ (Τμήμα Εισιτηρίων - Tηλ: 210 6896793) από τις 10:30 έως τις 18:00, Παρασκευή και Δευτέρα, και την ημέρα του αγώνα από τα εκδοτήρια 3 ώρες πριν από την έναρξη
-Από οποιοδήποτε κατάστημα Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ / Καταστήματα COSMOTE

ΠΡΟΣΕΞΤΕ:
1) Δεν θα ισχύσει η Κάρτα Φίλου ΑΕΚ.
2) Παιδιά μέχρι 10 ετών θα έχουν πρόσβαση δωρεάν (χωρίς κάθισμα).
3) Θα λειτουργήσει η Παιδική Εξέδρα. Όποιος σύλλογος ή σχολείο επιθυμεί να δώσει το «παρών» μπορεί να επικοινωνήσει με τον κο Γρηγόρη Χρόνη (τηλ. 6938-751625)».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ