24.6 C
Athens
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

Η πορτοκαλί μπάλα σε όλη την Ευρώπη

Εξαιρετικά πλούσιο είναι το σημερινό μπασκετικό κουπόνι του στοιχήματος, καθώς διεξάγονται αγώνες για τα περισσότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα κι εμείς θα προσπαθήσουμε να πάμε ταμείο με βάση τις ελκυστικές αποδόσεις του Stoiximan.gr.

Stoiximan.gr: Ποιος θα είναι ο φετινός Νικητής της Stoiximan.gr Basket League;

Στη Stoiximan.gr Basket League, ο Προμηθέας θα υποδεχτεί στην Πάτρα την ΑΕΚ. Η Ένωση θέλει να ξεκινήσει με το δεξί το 2018 και μπορεί να φύγει με το «διπλό» από την Αχαΐα. Θα την εμπιστευτούμε.

Σημαντικό παιχνίδι στη Λάρισα, με τον ΓΛ Φάρο να κοντράρεται με το Λαύριο. Οι γηπεδούχοι δεν θα έχουν στη σύνθεσή τους τον... αποστάτη Ουέαρ, ενώ οι φιλοξενούμενοι αποτελούν την ευχάριστη έκπληξη έως τώρα. Θα επιλέξουμε το «διπλό». Με τη νίκη της εκτός έδρας ομάδας θα ποντάρουμε και στον αγώνα της Κύμης με τον Κολοσσό Ρόδου, καθώς το σύνολο του Άρη Λυκογιάννη είχε πολύ καλή εικόνα και στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό την παραμονή Πρωτοχρονιάς.

Stoiximan.gr Basket League: Όλα για το Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Στην Ισπανία, η Μάλαγα θα κοντραριστεί με την Ομπραντόιρο Οι Ανδαλουσιανοί διαθέτουν σαφώς πιο δυνατό σύνολο κι αναμένεται να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα, καλύπτοντας και το χάντικαπ των 10,5 πόντων. Στο παιχνίδι της Ανδόρρας με την Μπούργος θα επιλέξουμε επίσης τον άσσο με διαφορά έντεκα ή περισσότερων πόντων.

Πλήρης δράση και στην Τουρκία. Η Τόφας που τα πηγαίνει περίφημα έως τώρα, θα δοκιμαστεί στην Τραπεζούντα από την Τραμπζονσπόρ. Οι φιλοξενούμενοι είναι το φαβορί και θα τους στηρίξουμε, ενώ στον άσο θα ποντάρουμε στον αγώνα της Καρσίγιακα με την Ινσταμπούλ BSB. Μεγάλο ματς ανάμεσα στην Εσκίσεχιρ και την Μπεσίκτας. Το σύνολο του Ουφούκ Σαρίτσα μπορεί να φύγει με τη νίκη και θα ποντάρουμε στο συγκεκριμένο σημείο.

Τέλος, για την Μπουντεσλίγκα, η Μπρεμερχάβεν παίζει με την Έτινγκερ. Ο άσος δύσκολα θα «σπάσει» και δεν περνάει απαρατήρητος.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Μονό 

Προμηθέας - ΑΕΚ  2  1,57

Δυάδα

ΓΛ Φάρος - Λαύριο  2  1,44

Κύμη - Κολοσσός Ρόδου  2   2,30

Δυάδα

Μάλαγα (-10,5) - Ομπραντόιρο    1    1,88

Ανδόρρα (-10,5) - Μπούργος   1    1,91

Τριάδα

Τραμπζονσπόρ - Τόφας   2   1,44

Καρσίγιακα - Ινσταμπούλ BSB   1  1,44

Εσκίσεχιρ - Μπεσίκτας   2   1,87

Μονό 

Μπρεμερχάβεν - Έτινγκερ  1    1,40

Όλες οι αποδόσεις είναι από την κορυφαία ελληνική στοιχηματική εταιρεία, Stoiximan.gr.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ