23.5 C
Athens
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024

Η οδύσσεια του ΑΟΚ Χανιά να προσεγγίσει… Νάξο

Ένα διήμερο ταξίδι για ένα παιχνίδι 40 λεπτών ξεκινάει σήμερα (25/10) για τον ΑΟΚΧανιά. Η ομάδα της Κρήτης κληρώθηκε να αγωνιστεί με τα Φανάρια, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ εθνικής και έτσι να μεταβεί στη Νάξο.

Οι ιθύνοντες έψαξαν για αεροπορικά εισιτήρια, όμως η μετάβαση μετ' επιστροφή κόστιζε πάνω 300 ευρώ (για κάθε παίκτη). Έτσι αποφάσισαν να επιλέξουν τη λύση του πλοίου. Σύμμαχος τους σε αυτό, η Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματίων Κρήτης που καλύβει δωρεάν τις μετακινήσεις τους (όπως και όλων των σωματείων του νησιού, όσον αφορά τις εθνικές κατηγορίες) στη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου. Το «μαντάτο» όμως ότι δεν υπάρχουν καμπίνες, παρα τις προσπάθειες των ιθυνόντων να εξυπηρετήσουν, ήρθε να προστεθεί στις δυσκολίες του ταξιδιού.

Έτσι ο ΑΟΚΧανιά θα ταξιδέψει σήμερα με προορισμό τον Πειραιά και από εκεί θα μεταβεί σε άλλο πλοίο (πάλι με αεροπορικές θέσεις) όπου θα οδηγήσει την αποστολή στην Νάξο προκειμένου να παίξει το ματς Γ Εθνικής. Ο χρόνος που χρειάζεται για να ολοκληρωθεί η «περιπέτεια» είναι περίπου στις 44 ώρες και 54 λεπτά.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ