23.5 C
Athens
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024

Η μεταγραφική dream team της Μπαρτσελόνα

Η σεζόν ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί, στην Ισπανία δεν έχουν αρχίσει καν τα πλέι οφ, όμως στη Βαρκελώνη επικρατεί μεταγραφικός οργασμός. Σύμφωνα με όσα γράφουν τα ισπανικά μέσα, η Μπαρτσελόνα έχει ρίξει τα δίχτυα της σε όλη την Ευρώπη και μόνο την τελευταία εβδομάδα έχει αποκαλυφθεί το ενδιαφέρον της για πέντε πρωτοκλασάτους παίκτες! Πέντε παίκτες που από μόνοι τους συνιστούν μια πραγματική dream team.

Το ενδιαφέρον-και ίσως λίγο παράξενο με βάση την κοινή λογική είναι-ότι παραμένει άγνωστο για την ώρα αν θα είναι και του χρόνου προπονητής στην ομάδα ο Σβέτισλαβ Πέσιτς. Την απάντησή του θα τη δώσει μετά το τέλος του πρωταθλήματος, ωστόσο, έστω κι αν το θέμα προπονητή παραμένει θεωρητικά ανοικτό, η αναζήτηση παικτών βρίσκεται στο φουλ, όπως επιμένουν οι Ισπανοί.

Αμέσως μετά το τέλος του φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας πληροφορήθηκαμε για το ενδιαφέρον για τον Κόρι Χίγκινςτον πρωταθλητή Ευρώπης με την ΤΣΣΚΑ και ίσως τον πιο υποτιμημένο σταρ στην Ευρώπη. Κάποιοι μάλιστα έγραψαν πως η Μπαρτσελόνα συμφώνησε μαζί του, αλλά δεν είναι έτσι τα πράγματα.

Την περασμένη εβδομάδα η Sport της Βαρκελώνης έγραψε ότι η Μπάρτσα βλέπει με καλό μάτι τον Νίκολα Μιλουτίνοφ του Ολυμπιακού. Το θέμα πέρασε στα ψιλά και σήμερα ξαναβγήκε στην επιφάνεια με πληροφορίες για πρόταση 7 εκατομμυρίων για τρία χρόνια στον Σέρβο σέντερ.

Σήμερα επίσης μάθαμε ότι η Μπαρτσελόνα θέλει και τον Κώστα Σλούκα και τον Άλεξ ΑμπρίνεςΟ Σλούκας μένει ελεύθερος από τη Φενερμπαχτσέ, που συν τοις άλλος αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, ενώ ο Αμπρίνες έφυγε τον χειμώνα από τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ εντελώς αιφνιδιαστικά και χωρίς να έχει γίνει γνωστός μέχρι σήμερα ο λόγος για τον οποίον εγκατέλειψε το ΝΒΑ.

Σήμερα, τέλος, είδαμε και τον Βενσάν Πουαριέ στη λίστα της Μπάρτσα. Ο Γάλλος έκανε εξαιρετική χρονιά με την Μπασκόνια, αλλά έχει συμβόλαιο μαζί της και για του χρόνου κι αυτό δυσκολεύει τα πράγματα. 

Σε κάθε περίπτωση, αν στις 24 Μαΐου η Μπαρτσελόνα έχει μια τέτοια πεντάδα υπό μεταγραφή, φανταστείτε τι έχει να γίνει στη συνέχεια. Πάντως είναι αλήθεια πως αναμένονται και αρκετές αποχωρήσεις.

Ο Κέβιν Σεραφέν ταλαιπωρείται από τραυματισμούς, ενώ δεν τον σηκώνει πια και το κλίμα στην ομάδα, ειδικά αν παραμείνει ο Πέσιτς. Το συμβόλαιο του Τομά Ερτέλ λήγει και δύσκολα θα ανανεωθεί, ενώ ο Κρις Σίνγκλετον έχει μεν συμβόλαιο, αλλά στη Βαρκελώνη λένε πως θέλουν να τον κρατήσουν μόνο αν δεχθεί μείωση των αποδοχών του. Η κουβέντα για τα χρήματα γενικώς δεν είναι από τις αγαπημένες του Σίνγκλετον, οπότε και η δική του παραμονή κρίνεται αμφίβολη.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ