27 C
Athens
Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024

Η Κύμη τίμησε την Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

O ΓΣ Κύμης τίμησε την Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού έμπρακτα. Δείτε το σχετικό Δελτίο Τύπου:

"Σήμερα στα σχολεία της χώρας μας, σε όσα βεβαίως το επέτρεψαν οι δύσκολες καιρικές συνθήκες, εορτάστηκε για 5η συνεχόμενη χρονιά η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού. Ο Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης, όπως κάθε χρόνο, τίμησε την συγκεκριμένη ημέρα στέλνοντας αντιπροσωπεία σε σχολεία της περιοχής.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής της ομάδας μας κ. Γιάννης Καστρίτης μαζί με τον αρχηγό μας Σταύρο Τουτζιαράκη επισκέφτηκαν το 2ο ΕΠΑΛ Χαλκίδας, όπου είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν με τους μαθητές και να τους μυήσουν στα …μυστικά του επαγγελματικού αθλητισμού

Παράλληλα, ο αντιπρόεδρος κ. Σπύρος Τσικλιδής, με τους παίκτες μας Γιώργο Τσιάρα και Δημήτρη Μαργέλη, έδωσαν το παρών στο Λύκειο Αυλίδος, απεδεχόμενοι την πρόσκληση της Διευθύντριας κ. Ευαγγελίας Μυλωνά και του κ. Σταύρου Μακαρίου, μέλους της Συνοδικής Επιτροπής Αθλητισμού της Εκκλησίας της Ελλάδος. Εκεί πήραν ενεργό μέρος στην εκδήλωση του σχολείου για την Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, εκδήλωση που παρουσίασε ο Καθηγητής Φυσικής Αγωγής κ. Απόστολος Κόνιαλης.

Με την σημερινή ημέρα λοιπόν μπορούμε να πούμε ότι ο Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης “εγκαινίασε” τις επισκέψεις του σε σχολεία και ακαδημίες τις περιοχής για την φετινή αγωνιστική περίοδο. Θα ακολουθήσουν και πολλές άλλες παρόμοιες ενέργειες, με σκοπό να έρθουν οι νέοι της Εύβοιας σε άμεση επαφή με τον επαγγελματικό αθλητισμό."



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ