18.2 C
Athens
Τρίτη, 29 Οκτωβρίου, 2024

Η κοινή αντίδραση Χαρτ και Ίνγκραμ (pics)

Στο Λος Άντζελες ενθουσιάστηκαν με την απόκτηση του Άντονι Ντέιβις, το ίδιο συνέβη και με τους δύο εκ των τριών παικτών που ανταλλάσσονται από τους Λέικερς στους Νιου Ορλίνς Πέλικανς. Το σχόλιο του Μάτζικ Τζόνσον στο νυν τζένεραλ μάνατζερ των «λιμνανθρώπων», Ρομπ Πελίνκα.

Ο Λόνζο Μπολ δεν έχει εκφράσει ακόμα τα συναισθήματά του, το έκανε όμως ο πατέρας του Λαβάρ και μάλιστα με έντονο τρόπο. Οι Μπράντον Ίνγκραμ και Τζος Χαρτ, από την πλευρά τους, σχολίασαν μέσω των προσωπικών λογαριασμών τους σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης τη μετακόμισή τους στη Νέα Ορλεάνη. Αμφότεροι ανέβασαν stories στο Instagram με χαρούμενα πρόσωπα, δείχνοντας την ικανοποίησή τους για την ανταλλαγή.

O 21χρονος φόργουορντ επιλέχθηκε στο νούμερο 2 του ντραφτ του 2016 από τους «λιμνανθρώπους» και στα τρία χρόνια παρουσίας του στην «πόλη των αγγέλων» έπαιξε σε συνολικά 190 ματς, έχοντας κατά μέσο όρο 13,9π., 4,7 ριμπάουντ και 2,9 ασίστ σε 33.8’. Ο 24χρονος γκαρντ επιλέχθηκε στο νούμερο 30 του ντραφτ του 2017 από τους Γιούτα Τζαζ, οι οποίοι τον έδωσαν στους Καλιφορνέζους. Σε 130 παιχνίδια, σε διάστημα δύο σεζόν στο ΝΒΑ, είχε κατά μέσο όρο 7,9π., 3,9 ριμπάουντ και 1,3 ασίστ σε 24.4’.

Την ικανοποίησή του εξέφρασε και ο πρώην πρόεδρος και τζένεραλ μάνατζερ των Λος Άντζελες Λέικερς, Μάτζικ Τζόνσον, στον πρώην βοηθό του και νυν GM. «Μεγάλη ανταλλαγή, Ρομπ Πελίνκα. Καλή δουλειά», έγραψε μέσω Twitter o θρύλος των «λιμνανθρώπων», ενώ αναφέρθηκε και στην ιδιοκτήτρια Τζένι Μπας και το Λεμπρόν Τζέιμς: «Σπουδαία δουλειά από την ιδιοκτήτρια Τζένι Μπας, φέρνοντας τον Άντονι Ντέιβις στους Λέικερς. Οι Λέικερς επιστρέφουν στο κυνήγι του τίτλου. Συγχαρητήρια σε ολόκληρο τον οργανισμό. Ξέρω πως ο Λεμπρόν Τζέιμς έχει ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπό του. Το αγαπώ αυτό!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ