17.1 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Η Ζαλγκίρις πήρε το θρίλερ στη Μάλαγα (vid)

Η Ζαλγκίρις έχει πάρει φόρα και δεν σταματιέται. Μια αγωνιστική μετά το εντυπωσιακό της πέρασμα από το Μιλάνο, απόψε έκανε ένα ακόμα, από την έδρα της Μάλαγας από την οποία έφυγε νικήτρια με 85-83 στην παράταση, έφτασε το 4-3 στον απολογισμό της και άφησε τους Ισπανούς που είναι σε πτωτική πορεία στο 3-4.

Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό, η Ζαλγκίρις είχε το προβάδισμα στην μεγαλύτερή του διάρκεια, προηγήθηκε με 70-59 στο 37'30'', όμως, η Μάλαγα με μεγάλη αντεπίθεση ισοφάρισε με καλάθι του ΜακΚάλουμ στην εκπνοή και οδήγησε το ματς στην παράταση.

Εκεί και πάλι ο ΜακΚάλουμ ισοφάρισε σε 83-83 με 1,9 δευτερόλεπτο για τη λήξη, αλλά μετά το τάιμ άουτ ο Ουλανόβας πήρε τη μπάλα και από μέση απόσταση διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

ΗΡΩΑΣ: Ο Κέβιν Πάνγκος μπορεί να ήταν το στήριγμα και ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Ζαλγκίρις στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, όμως, ο Εντγκάρας Ουλανόβας δικαιούται τον τίτλο του ήρωα με το νικητήριο σουτ στην εκπονή της παράτασης.

ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Η Ζαλγκίρις έφυγε νικήτρια από εκτός έδρας ματς με τον πολύ μεγάλο αριθμό των 22 λαθών, όμως, το παράδοξο ισορροπείται από τα δικά της 9/19 τρίποντα, έναντι 4/18 των Ισπανών.

Aaron White from @bczalgiris with the steal to end in style ?#7DAYSMagicMoment pic.twitter.com/QvTMrPgwFQ

— EuroLeague (@EuroLeague) 14 Νοεμβρίου 2017

 

 

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ