29.4 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Η Ζάλγκιρις έκλεισε το σπίτι της Εφές

Αρχισαν εκ διαμέτρου αντίθεταη την Ευρωλίγκα, αλλά γρήγορα... θυμήθηκαν τους εαυτούς τους. Η τρομερή Ζάλγκιρις έκανε εντυπωσιακό πέρασμα από την Πόλη "δένοντας κόμπο" την Εφές, νικώντας κατά κράτος με 93-79 και βυθίζοντας στον προβληματσμό τους Τούρκους που είχαν αναθαρρήσει μετά την επιβλητική τους πρεμιέρα στο Μόναχο. Οι Λιθουανοί ξεπέρασαν γρήγορα την εντός έδρας ήττα από την Μπασκόνια και έδειξαν να βρίσκουν ρυθμό και τον δρόμο προς την περσινή του παρουσία.

Το παιχνίδι μετά το πρώτο αμφίρροπο δεκάλεπτο που έληξε 19-19 εξελίχθηκε σε μονόλογο της Ζάλγκιρις, η οποία με αφετηρία την άμυνά της έκλεισε κάθε πρόσβαση των Τούρκων στο καλάθι και με συνετή διαχείριση και λογικές επιθέσεις έχτιζε διαφορά που ξεπέρασε και τους 20 πόντους στο 29', 44-65 και στο τέλος μειώθηκε λόγω... συντήρησης των Λιθουανών.

ΗΡΕΜΗ ΔΥΝΑΜΗ: Ο Λέο Βέστερμαν επέστρεψε στο Κάουνας μετά το πέρασμά του από την ΤΣΣΚΑ για να καλύψει τα σημαντικά κενά που δμιουργήθηκαν και από νωρίς προσφέρει σιγουριά στην ομάδα. Ηταν ο πρωταγωνιστής στο διάστημα που υπήρχε αγώνας και θεμελίωσε τις βάσεις για την άνετη επικράτηση της ομάδας του.

ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Η Ζάλγκιρις σούταρε με πολύ καλά ποσοστά σε όλες τις κατηγορίες, επιδόσεις που δεν μπορούσαν παρά να τις δώσουν την νίκη. 

 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ