22.4 C
Athens
Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου, 2024

Η Ευρώπη δεν τρομάζει τον Λάρκιν

Δεν αρνητικός στο ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ευρώπη ο Σέιν Λάρκιν, όπως τόνισε άλλωστε δεν είναι κάτι που τον φοβίζει.

Ο 25άχρονος γκαρντ, ο οποίος έπαιξε στην Μπασκόνια το 2016-2017, παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Boston Globe» κι όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Έχω παίξει εκεί και γνωρίζω ότι δεν φοβάμαι να γυρίσω. Πολλοί παίκτες του NBA φοβούνται να παίξουν στην Ευρώπη. Νομίζω ότι αυτό συμβαίνει επειδή θεωρούν ότι δεν είναι αρκετά καλοί, ώστε να πάνε εκεί και να επιστρέψουν. Εγώ ξέρω πλέον ότι είμαι αρκετά καλός να τα καταφέρω. Δεν φοβάμαι να το ξανακάνω, εάν η συγκεκριμένη κίνηση είναι η καλύτερη για εμένα».

Ο Αμερικανός, που πριν από τους «Κέλτες» αγωνίστηκε στο ΝΒΑ και με τους Ντάλας Μάβερικς, Νιου Γιορκ Νικς και Μπρούκλιν Νετς, είχε πέρυσι κατά μέσο όρο 4,3π., 1,7 ριμπάουντ και 1,8 ασίστ σε 54 αγώνες της κανονικής περιόδου στο «μαγικό κόσμο» και 3,7π., 1 ριμπάουντ και 1,8 ασίστ σε έντεκα παιχνίδια στα πλέι οφ. Ενδιαφέρον για να τον επαναφέρουν στη γηραιά ήπειρο φέρεται να έχουν εκφράσει τόσο οι Βάσκοι όσο και οι Φενέρμπαχτσε και Εφές Αναντόλου.

Ο ίδιος δεν θέλησε να πει περισσότερες λεπτομέρειες επί του θέματος. Σε ερώτηση για την προοπτική παραμονής του στο ΝΒΑ αρκέστηκε να δηλώσει: «Έχω μιλήσει με μερικές ομάδες και πολλές προσπαθούν ακόμα να καταλήξουν στο ρόλο μου και να διαλευκάνουν τα οικονομικά δεδομένα. Παραμένω αισιόδοξος. Όλα πάνε καλά. Περιμένω την κατάλληλη ευκαιρία. Θεωρώ ότι έχω δείξει ότι δεν φοβάμαι να ξεφύγω από τα συνηθισμένα, προκειμένου να βελτιωθώ. Θέλω μια ομάδα να μου εμπιστευτεί θέση στο ρόστερ της, ώστε να μου δείξει ότι με θέλει και πως επιθυμεί να βελτιωθώ ως παίκτης της».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ