24.6 C
Athens
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

Η Ευρωλίγκα και η… Μπουντεσλίγκα

Η αυλαία της 17ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας ανοίγει απόψε, ενώ θα ποντάρουμε και σε αναμέτρηση για το γερμανικό πρωτάθλημα, με βάση τις πάντοτε ελκυστικές αποδόσεις του Stoiximan.gr.

Στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί τη φορμαρισμένη Μπαρτσελόνα. Οι «πράσινοι» παραμένουν η μοναδική ομάδα της διοργάνωσης που δεν έχει χάσει στο γήπεδό της. Θα εμπιστευτούμε τον άσο. Με τη δύναμη της έδρας θα πάμε και στο παιχνίδι της Μακάμπι Τελ Αβίβ με την Μπάμπεργκ, καθώς η «ομάδα του Λαού» είναι ανώτερη από την αντίπαλό της. 

Stoiximan.gr: H Ευρωλίγκα παίζει ΕΔΩ με εκατοντάδες ειδικά στοιχήματα & πολλές εκπλήξεις!

Στη Λομβαρδία, η Αρμάνι Μιλάνο θα φιλοξενήσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Οι παίκτες του Δημήτρη Ιτούδη προέρχονται από δύο διαδοχικές ήττες και θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες. Είναι το φαβορί κι αναμένεται να τα καταφέρουν. Η τετράδα κλείνει με το «διπλό» της Φενέρμπαχτσε μέσα στην έδρα της ανεβασμένης, αλλά σαφώς πιο αδύναμης Βαλένθια.

Stoiximan.gr Basket League: Ελκυστικές αποδόσεις, εκπλήξεις & πολύ Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Σε αναμέτρηση του γερμανικού πρωταθλήματος, η Βόννη θα παίξει με την Μπεμερχάβεν. Οι γηπεδούχοι πριν δύο εικοσιτετράωρα έχασαν στην έδρα της Νίμπουργκ, σε παιχνίδι του Basketball Champions League με 106-98. Θα ποντάρουμε στον άσο και μάλιστα με διαφορά έντεκα ή περισσότερων πόντων.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τετράδα

Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα   1    1,44

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Μπάμπεργκ   1   1,36

Μιλάνο - ΤΣΣΚΑ Μόσχας   2  1,25

Βαλένθια - Φενέρμπαχτσε   2   1,50

Μονό

Βόννη (-10,5) - Μπρεμερχάβεν   1   1,85

Όλες οι αποδόσεις είναι από την κορυφαία ελληνική στοιχηματική εταιρεία, Stoiximan.gr.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ