25.5 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Η… ερωτική εξομολόγηση του Μπογκντάνοβιτς (pic)

Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς έγινε 26 ετών και βρήκε έναν πρωτότυπο τρόπο για να ευχαριστήσει όλους όσοι του ευχήθηκαν για τα γενέθλιά του.

Ο Σέρβος γκαρντ των Σακραμέντο Κινγκς γεννήθηκε στις 18 Αυγούστου του 1992 στο Βελιγράδι, έκανε τα πρώτα επαγγελματικά βήματά του στην Παρτιζάν, συνέχισε στη Φενέρμπαχτσε με την οποία κατέκτησε τον τίτλο στην Ευρωλίγκα το 2017 και από πέρυσι παίζει στο ΝΒΑ με τους «βασιλιάδες». Ο προσωπικός λογαριασμός του σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης κατακλύστηκε από ευχές, με αφορμή τη συμπλήρωση 26 χρόνων ζωής, κι εκείνος -επειδή θα ήταν δύσκολο να απαντήσει σε καθέναν ξεχωριστά- έγραψε ένα κοινό μήνυμα. Αποδέκτες δεν ήταν μόνο οι φίλοι του ή οι θαυμαστές του, αλλά και η μπάλα μπάσκετ, στην οποία δεν δίστασε να κάνει… ερωτική εξομολόγηση.

«26 και σε αγαπάω ακόμα με τον ίδιο τρόπο από τη στιγμή που σε συνάντησα. Εάν όχι ακόμα περισσότερο, τώρα. Σας ευχαριστώ για όλες τις ευχές σας για τα γενέθλιά μου», έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, δημοσιεύοντας παράλληλα φωτογραφία του στην οποία κοιτάει μία μπάλα μπάσκετ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ