24.9 C
Athens
Σάββατο, 12 Οκτωβρίου, 2024

Η εκτόξευση του Γιάννη και οι Κώστηδες (pic)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγινε ο πρώτος παίκτης των Μιλγουόκι Μπακς που θα ξεκινήσει για τρίτη διαδοχική χρονιά ως βασικός στο All Star Game του ΝΒΑ.

Ο 24χρονος γκαρντ/φόργουορντ των «ελαφιών», μάλιστα, θα είναι αρχηγός και θα έχει την ευκαιρία να επιλέξει ο ίδιος τους συμπαίκτες του. Ο Έλληνας διεθνής ξεπέρασε τα τέσσερα εκατομμύρια στις ψήφους του κοινού και ήρθε πίσω μόνο από το Λεμπρόν Τζέιμς, τον οποίο ψήφισαν 4.620.809 φίλαθλοι. Πέρυσι ίσα που είχε ξεπεράσει τις 2,5 εκατ. ψήφους, ενώ στη ρούκι του χρονιά τον είχαν ψηφίσει μόλις 55.014 φίλαθλοι.

Η μεγάλη φετινή γιορτή του «μαγικού κόσμου» θα γίνει φέτος στις 17 Φεβρουαρίου στο «Spectrum Center» της Σάρλοτ και δεν θα έχουμε άλλη ελληνική εκπροσώπηση, πέραν του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο αδερφός του Κώστας, που ανήκει στους Ντάλας Μάβερικς κι έχει περάσει μέχρι στιγμής το μεγαλύτερο μέρος αγωνιζόμενος στην G-League με τους Τέξας Λέτζεντς ψηφίστηκε από 98.369 από φιλάθλους, ενώ συγκέντρωσε και την προτίμηση τριών παικτών. Ο Κώστας Κουφός, των Σακραμέντο Κινγκς, ψηφίστηκε από 16.408 φιλάθλους και δύο παίκτες. Κανένας τους δεν επιλέχθηκε στην ψηφοφορία των δημοσιογράφων.

Δεν προτιμήθηκαν ούτε από το κοινό ούτε από τους NBAers ούτε από τους εκπροσώπους των ΜΜΕ ο Τάιλερ Ντόρσεϊ που έχει περιορισμένη παρουσία φέτος στους Ατλάντα Χοκς και ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ που έχει συμβόλαιο διπλής κατεύθυνσης με τους Γιούτα Τζαζ και, προς το παρόν, πρωταγωνιστεί στο θυγατρικό πρωτάθλημα με τους Σολτ Λέικ Σίτι Σταρ.

Δείτε, αναλυτικά, την ψηφοφορία στην Ανατολή και στη Δύση.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ