16.9 C
Athens
Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου, 2024

Η δουλειά κάνει τον πρωταθλητή

Ο Στεφ Κάρι είναι δίχως αμφιβολία ο παίκτης με την μεγαλύτερη προσήλωση. Προσήλωση στην ομάδα του αλλά και στο στόχο του να γίνεται καθημερινά καλύτερος. Μπορεί και η περσινή σεζόν να στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία για τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, η δουλειά του ηγέτη τους όμως δεν τελείωσε εκεί. 

Ο Αμερικανός γκαρντ ακολούθησε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό πρόγραμμα κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών. Ένα πρόγραμμα που θα τον βοηθούσε να τελειοποιήσει κάθε λεπτομέρεια. Ο σταρ των πρωταθλητών προπονούνταν 3 ώρες τη μέρα 6 φορές τη βδομάδα, ενώ το πρόγραμμά του αποτελούνταν από αρκετές καινοτομίες. 

Ξεκινούσε με ασκήσεις σε ένα σκηνικό εικονικής πραγματικότητας με σκοπό να τελειοποιήσει την περιφερειακή του όραση, ενώ συνέχιζε με ασκήσεις για τις αναπνοές που τον βοηθούσαν να σταθεροποιήσει τους μύες των πνευμόνων.

Όταν πια έμπαινε μέσα στο παρκέ, ο Κάρι έκανε γύρω στα 600-700 σουτ σε κάθε προπόνηση, ενώ υπήρχαν μέρες που ξεπερνούσε τα 1000! 

Ο ίδιος σχολίασε για το πρόγραμμά του: "Ο λόγος πίσω από όλο αυτό το πρόγραμμα είναι να φτάσω στην επόμενη φάση της, μία καριέρα που είναι ήδη "επαναστατική". Όταν έχεις πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού σου, καταλαβαίνεις τα πάντα. Ξέρεις τι θα συμβεί, βρίσκεσαι πάντα ένα βήμα μπροστά".

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ