21.1 C
Athens
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Η διπλή επίσκεψη του Κολοσσού Ρόδου (pics)

Στις εγκαταστάσεις του 3ου Λυκείου Ρόδου βρέθηκαν οι Αλέξανδρος Αγγελάκος, Τι Τζέι Μπρέι, Ραμόν Χάρις και Μάρβιν Τζόουνς κι έγιναν «ένα» με τα παιδιά.

Τους «θαλασσί», που τους υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό οι μαθητές, συνόδευσε στο σχολείο ο βοηθός προπονητή του Κολοσσού, Στάθης Νεραντζάκης. Πριν ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τη δύσκολη εντός έδρας αναμέτρησή τους με τον Ολυμπιακό, που θα λάβει χώρα τη Δευτέρα (20/11, 15.45) στο Βενετόκλειο στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League, οι παίκτες είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν μαζί με τα παιδιά, στα οποία μίλησαν για την αξία του αθλητισμού, αλλά και την επαγγελματική πορεία τους στο μπάσκετ.

    

Επίσκεψη από τον Κολοσσό Ρόδου είχαμε τη Δευτέρα (13/11) και στο 2ο Πειραματικό Σχολείου Ρόδου. Το παρών έδωσαν οι Σταύρος Σχίζας, Τόνι Πρόστραν, Μάλκολμ Γκρίφιν και Κιθ Ράιτ, συνοδευόμενοι από το βοηθό προπονητή Παναγιώτη Παναγιωταράκο, και μίλησαν στα παιδιά, έπαιξαν μαζί τους και μοίρασαν πολλά αυτόγραφα, ενώ έβγαλαν και τις καθιερωμένες αναμνηστικές φωτογραφίες.

https://www.facebook.com/KolossosRhodesBCOfficial/posts/10155927164730802



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ