20.1 C
Athens
Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου, 2024

Η δικαίωση του Τέρνερ και η γκάφα του Λεμπρόν (vids)

Ο Μάιλς Τέρνερ δεν δίστασε να καρφώσει μπροστά από τον Τζόναθαν Άιζακ και δικαιώθηκε, κερδίζοντας την πρώτη θέση στο ημερήσιο Top 10 του ΝΒΑ.

Οι Ιντιάνα Πέισερς γνώρισαν την ήττα από τους Ορλάντο Μάτζικ στο «Bankers Life Fieldhouse», αλλά ο 22άχρονος σέντερ κέρδισε τις εντυπώσεις για το εντυπωσιακό κάρφωμά του κατά τη διάρκεια της πρώτης περιόδου, αφήνοντας πίσω του στο βίντεο με τις δέκα καλύτερες φάσεις από τους αγώνες που διεξήχθησαν τα ξημερώματα της Κυριακής (03/03) στην άλλη άκρη του Ατλαντικού τους Ντέρικ Φέιβορς, Ρούντι Γκέι, Ντέρικ Τζόουνς Τζ., Ουίλ Μπάρτον, Ντουάιτ Πάουελ, Ντέρικ Τζόουνς, Λεμπρόν Τζέιμς και Τσέικ Ντιαλό.

https://www.youtube.com/watch?v=BpMZ3vZzwgc

O απογοητευμένος «βασιλιάς», εκτός από την παρουσία του στο Top 10, ξεχώρισε και για ακόμα έναν (αρνητικό) λόγο. Στην ήττα των Λος Άντζελες Λέικερς από τους Φοίνιξ Σανς στην «Talking Stick Resort Arena» έκανε ίσως τη χειρότερη επαναφορά στην καριέρα του, καθώς αντί να δώσει την μπάλα στον Τάισον Τσάντλερ την έριξε στο πίσω μέρος της μπασκέτας, με αποτέλεσμα να καταλήξει εκτός και η κατοχή, έτσι απλά, να περάσει στους Φοίνιξ Σανς



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ