26.7 C
Athens
Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024

Η διαίσθηση του Ράγκα λέει… παραμονή Παναθηναϊκού

Το θέμα της διαφαινόμενης αποχώρησης του Παναθηναϊκού από την Ευρωλίγκα απασχολεί άπαντες τους παράγοντες των υπόλοιπων ομάδων της διοργάνωσης, ακόμη κι εκείνων που δεν έχουν συμβόλαιο, με τον αντιπρόεδρο της Βαλένθια, Πάμπλο Ράγκα, να θεωρεί πως οι «πράσινοι» στο τέλος θα αποφασίσουν να παραμείνουν, ενώ για τη δική του ομάδα τόνισε πως ποτέ δε θα δεχόταν να αγωνιστεί με εγγυημένο συμβόλαιο και όχι με αθλητικά κριτήρια.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Πραγματικά δεν ξέρω εάν ο Παναθηναϊκός χάσει αυτό το συμβόλαιο. Είναι σίγουρα υπό πίεση αλλά δεν νομίζω να αποχωρήσει. Είπαν πως θα αποχωρήσουν αλλά επίσης είπαν πως πως θα κάνουν μία ψηφοφορία με όλους τους φιλάθλους σχετικά με το θέμα. Όμως, κανείς δεν ξέρει τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας ή της έρευνας. Λένε πολλά αλλά η αλήθεια είναι πως είναι ακόμα ομάδα της Ευρωλίγκα».

Για το εάν η Βαλένθια επιθυμεί να πάρει το εγγυημένο συμβόλαιο τύπου Α του Παναθηναϊκού: «Εμείς θέλουμε απλώς να συμμετέχουμε στη διοργάνωση με αθλητικά κριτήρια. Δεν θέλουμε εγγυημένο συμβόλαιο. Επίσης κανείς δεν μας έχει προσφέρει ή μιλήσει για τίποτα. Πάντα αγωνιζόμασταν με αθλητικά κριτήρια και θα ήταν ενάντια στα κριτήρια μας εάν μας το πρόσφεραν και το δεχόμασταν». 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ