22.7 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Η απώλεια και… το «σύνθημα» του Ντόντσιτς (pics)

Ο Λούκα Ντόντσιτς μπορεί να μη βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής Σλοβενίας και σε αυτό το «παράθυρο» των προκριματικών του Μουντομπάσκετ, αλλά δεν έκρυψε τη στενοχώρια του για αυτό μέσω Twitter, υποστηρίζοντας... με την ιδιότητα του φιλάθλου.

Το όνειρο του ΝΒΑ, ειδικά όταν φαίνεται να έχεις μια μεγάλη προοπτική σαν παίκτης, καμιά φορά μπορεί να απαιτεί «θυσίες» από την πλευρά σου. Αυτό συμβαίνει και στην περίπτωση του Λούκα Ντόντσιτς, τον οποίο οι Ντάλας Μάβερικς θεωρούν απαραίτητο για αυτό το σημείο, ώστε να προπονηθεί μαζί τους και να είναι έτοιμος για τη ρούκι σεζόν του στο ΝΒΑ, κάτι που επιθυμεί και ο ίδιος... αλλά με συνέπειες.

Το αποτέλεσμα της απόφασης αυτής του Wonderkid, είναι να μην αγωνιστεί στο «παράθυρο» του Σεπτεμβρίου με την Εθνική Σλοβενίας, παρότι θεωρητικά έχει τη δυνατότητα, λόγω μη αγωνιστικών υποχρεώσεων στη συγκεκριμένη περίοδο. Ο ίδιος, ωστόσο, θα προτιμήσει τελικά να δουλέψει με τους «Μαβς», στερώντας από τον Ράντο Τριφούνοβιτς το μεγάλο του «αστέρα».

Αυτό, πάντως, δε σημαίνει ότι δε θα έχει στο μυαλό του, την προσπάθεια της πατρίδας του. Το όνομά του δεν φιγούραρε στη λίστα του ομοσπονδιακού τεχνικού και ο ίδιος έσπευσε να δώσει εξηγήσεις, αναφέροντας πως του κοστίζει την παρουσία η προσαρμογή στο Ντάλας, ενώ είναι εντυπωσιασμένος από το «μαγικό κόσμο» του ΝΒΑ, χωρίς αυτό όμως να μειώνει τη στενοχώρια του, που δε θα παίξει με τα χρώματα της Σλοβενίας. Πρόσθεσε, ακόμη, πως η ομάδα θα έχει... ακόμη έναν οπαδό στο πλευρό της, με τη δική του υποστήριξη, ενώ θα επιστρέψει με την πρώτη ευκαιρία, όποτε αυτή καθίσταται δυνατή.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ