24.2 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Η «απάντηση» του προκλητικού Χεζόνια (vid)

Ο Μάριο Χεζόνια δεν… ενοχλήθηκε από το Γιάννη Αντετοκούνμπο, κάρφωσε με δύναμη στο καλάθι των Μιλγουόκι Μπακς κι εν συνεχεία πέρασε… πάνω από τον 23χρονο γκαρντ/φόργουορντ.

Ο «Greek Freak» ενοχλήθηκε -και το έδειξε- από την προκλητική συμπεριφορά του 23χρονου φόργουορντ, εκείνος όμως… πούλησε τρέλα μετά το ματς. Στις δηλώσεις του, μετά τη νίκη των Νιου Γιορκ Νικς επί των «ελαφιών» στο «Madison Square Garden», στάθηκε στους Νεοϋορκέζους φιλάθλους και το πώς θα πρέπει να αντιδράς -σε κάθε ματς- για να σε αποθεώνουν, όπως έκαναν δηλαδή στο μοναδικό καλάθι που πέτυχε σε ολόκληρο τον αγώνα με τους Μπακς: «Ειλικρινά, εάν φοβάσαι δεν μπορείς να βρίσκεσαι εδώ. Δεν θέλω να φανώ ασεβής, αλλά εάν αισθάνεσαι φόβο αυτό δεν είναι μέρος για εσένα. Η Νέα Υόρκη δεν είναι μέρος για εσένα και αυτή δεν είναι ομάδα για εσένα».

Ο Κροάτης ξεκίνησε βασικός και τελείωσε με 1/2 δίποντα σε 12.08’. Ένα και… καλό, βέβαια, αφού βρέθηκε στην κορυφή του ημερήσιου Top 10 του ΝΒΑ. Η δεύτερη θέση του βίντεο με τις δέκα καλύτερες φάσεις από τις αναμετρήσεις που διεξήχθησαν τα ξημερώματα της Κυριακής (02/12) στην άλλη άκρη του Ατλαντικού πήγε στον υποδειγματικό αιφνιδιασμό των Μπόστον Σέλτικς που κατέληξε με εντυπωσιακό κάρφωμα του Τζέισον Τέιτουμ και ακολούθησαν οι Μπλέικ Γκρίφιν, Ουίλι Κάλεϊ-Στέιν, Μάιλς Τέρνερ, Ζακ Λαβίν, Ντελόν Ράιτ, Ντέρικ Ρόουζ, Τζέιμς Χάρντεν και Κέλι Ούμπρε Τζ.

https://www.youtube.com/watch?v=ySPCWNsYLwI



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ