21.3 C
Athens
Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024

Η απάντηση του Παναθηναϊκού στον Ντένμον

Ο Παναθηναϊκός ξεκαθάρισε τι συμβαίνει με την περίπτωση του Μάρκους Ντένμον, τον οποίο ανακοίνωσε για τα επόμενα δύο χρόνια, αλλά τόσο ο ίδιος όσο και ο μάνατζέρ του δηλώνουν πως έχει μείνει ελεύθερος.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της «πράσινης» ΚΑΕ, Μάνος Παπαδόπουλος, ανέφερε για τον 29χρονο γκαρντ: «Ο Μάρκους Ντένμον δεν άσκησε το δικαίωμα αποδέσμευσής του από τον Παναθηναϊκό και κατόπιν τούτου αποτελεί αθλητή της ομάδας μας. Αν κι εφόσον προκύπτουν διαφωνίες ή διαφορές απόψεων ακόμη και σε τόσο ξεκάθαρα θέματα, υπάρχει πάντα η επιλογή της FIBA, ώστε να δοθεί λύση. Είναι αναφαίρετο δικαίωμα κάθε αθλητή να επιθυμεί την αποδέσμευσή του από κάποια ομάδα, με την προϋπόθεση φυσικά ότι θα έρθει να διαπραγματευτεί και να συμφωνήσει με τον Σύλλογο τον τρόπο αποδέσμευσής του. Ο Παναθηναϊκός ουδέποτε, άλλωστε, θέλησε ή καταδέχεται να έχει στο ρόστερ του οποιονδήποτε αθλητή, ο οποίος δεν θέλει να αγωνιστεί στην ομάδα».

Θυμίζουμε πως το «τριφύλλι» ανακοίνωσε την επιστροφή του Αμερικανού για τα επόμενα δύο χρόνια, μετά την περσινή παρουσία του στην Κίνα για λογαριασμό των Ζετζιάνγκ Γκόλντεν Μπουλς, με τον παίκτη να ισχυρίζεται πως είναι free agent και να καλεί τις ενδιαφερόμενες ομάδες να του εκφράσουν το ενδιαφέρον τους για τη μεταγραφή του και τον εκπρόσωπό του, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, επίσης να αντιδράει, δηλώνοντας πως το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό δεν ισχύει.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ