19.9 C
Athens
Τρίτη, 1 Οκτωβρίου, 2024

Η Ανδόρρα θα υποδεχθεί ηττημένη τον Προμηθέα (vids, pics)

H Ρεάλ Μπέτις έκανε τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα Ισπανίας και αυτό έπραξε απέναντι στην ΜόραΜπανκ Ανδόρρα. Οι Σεβιλιάνοι επικράτησαν 86-81 της επόμενης αντιπάλου του Προμηθέα Πάτρας στο EuroCup.

 

Οι γηπεδούχοι είχαν το προβάδισμα και χωρίς να μπορούν να χτίσουν μια διαφορά ασφαλείας έδειχναν να έχουν τον πρώτο λόγο στην υπόθεση "νίκη". Η πιο δύσκολη στιγμή τους ήρθε δύο λεπτά πριν το τέλος του αγώνα όταν το 79-72 (35') έγινε 81-78 (38') με ένα τρίποντο του Κλέβιν Χάνα, ο οποίος ήταν συμπαίκτης του Γιώργου Μπόγρη στην Μπιλμπάο και θα βρεθούν και πάλι ως αντίπαλοι την ερχόμενη Τετάρτη (30/10) . Ο Σιπάχι απάντησε άμεσα (84-78) και η νίκη έμεινε στα χέρια της Ρεάλ Μπέτις με το τελικό 86-81.

Photo ACB / F. Ruso

Ο Έι Τζέι Σλότερ με 27 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ για τους γηπεδούχους, Κόνγκερ και Ιζούντου πρόσθεσαν από 11 πόντους και ο Σιπάχι σταμάτησε στους 10. Για την Ανδόρρα, που πάντα παρουσιάζεται πιο δυνατή στην έδρα της, ο Κλέβιν Χάνα σημείωσε 18 πόντους και ο Γέλινεκ που ήρθε από τον πάγκο 13.

Με αυτή την ήττα η ΜόραΜπανκ Ανδόρρα βρίσκεται στο 3-3, ενώ η Σεβίλλη στο 2-4 και στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας μετά και την 6η αγωνιστική.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ