27.6 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Η αναγνώριση του MVP Ράις και η θυσία εν όψει ΑΕΚ (vid+pics)

Η Μπάμπεργκ εξασφάλισε την παρουσία της στα προημιτελικά του Basketball Champions League, αποκλείοντας την Μπάνβιτ, με τον Ταϊρίς Ράις να αναδεικνύεται MVP της φάσης των «16».

Ο 31χρονος γκαρντ ξεχώρισε με τις εμφανίσεις του στο BCL και, εκτός από μέλος της κορυφαίας πεντάδας, αναδείχθηκε και πολυτιμότερος παίκτης έχοντας κατά μέσο όρο στα δύο παιχνίδια με το τουρκικό συγκρότημα στην «Brose Arena» και το «Kara Ali Acar Spor Salonu» 26π. με ποσοστό ευστοχίας 49% στα σουτ εντός παιδιάς, 4,5 ασίστ και 21 βαθμούς στην αξιολόγηση.

«Η νίκη είναι το σημαντικότερο, αλλά το εκτιμώ κι αυτό. Είναι ωραίο να απολαμβάνεις την αναγνώριση, αισθάνομαι ευλογημένος», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αμερικανός, ο οποίος αναφέρθηκε και στους φιλάθλους της ΑΕΚ, την οποία θα αντιμετωπίσουν στους «8»: «Θα έχει θόρυβο εκεί (στο ΟΑΚΑ). Το δεύτερο παιχνίδι μας, εναντίον τους, θα είναι σίγουρα θορυβώδες. Θα έχουν στο πλευρό τους 8.000-10.000 κόσμο, σίγουρα. Δεν έχουμε κάποιο πλεονέκτημα, καμία από τις δύο ομάδες, επειδή συναντηθήκαμε και στην κανονική περίοδο. Αμφότεροι γνωρίζουμε καλά ο ένας τον άλλον. Θα εξαρτηθεί, η πρόκριση, από το ποιος θα τη θέλει περισσότερο. Έχει να κάνει με τη θυσία».

https://www.youtube.com/watch?v=Hmh_HnU7TMI



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ