28.2 C
Athens
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Η «αναγέννηση» του Φοίνικα (pics)

Ο Φοίνικας Πειραιά κάνει μια νέα αρχή στη Γ' ΕΣΚΑΝΑ και το ιστορικό σωματείο ετοιμάζεται να ανταποκριθεί στην παράδοση που έχει δημιουργήσει, με ένα φιλόδοξο ρόστερ στις οδηγίες του Χρήστου Πουτουλίδη.

Με νέα φιλοσοφία και κατεύθυνση, υπό τον Παναγιώτη Αθανασόπουλο, ο Φοίνικας Πειραιά ετοιμάζεται να φωνάξει ξανά «παρών» και να ανταποκριθεί στην ιστορικότητα που έχει δημιουργήσει στο ελληνικό μπάσκετ ως σωματείο. Η ομάδα, άλλωστε, στις δόξες της έχει φτάσει μέχρι τη Β' Εθνική, αλλά σήμερα τη βρίσκουμε στη Γ' ΕΣΚΑΝΑ, όπου η καινούργια της αρχή γίνεται με ενθουσιασμό.

Καθοδηγητής της προσπάθειας αυτής είναι ο προπονητής Χρήστος Πουτουλίδης, που έχει αναλάβει τη σημαντική αποστολή, που του ανατέθηκε από τη διοίκηση της ομάδας, με τον ίδιο επίσης να έχει... φάει με το κουτάλι τις εθνικές κατηγορίες ως παίκτης. Στο πλευρό του, συναντάμε την Έφη Μονδερά, προϊόν των ακαδημιών της ομάδας, όπως και αρκετοί παίκτες που στελεχώνουν και το ρόστερ του ανδρικού τμήματος. Στον Φοίνικα, άλλωστε, δεν αναζητούν μόνο τον πρωταθλητισμό, αλλά και την ανάδειξη παικτών από τα «σπλάχνα» τους, παίρνοντας παραστάσεις δίπλα σε πεπειραμένους αθλητές, όπως ο Γιώργος Δεβέζογλου, ο Δημήτρης Μπιτζής και ο Σπύρος Κόγκας.

Η «αναγέννηση» του Φοίνικα, λοιπόν, ξεκινά και αυτό είναι το ρόστερ του για τη σεζόν 2018-2019...

1. Γαζής Γεώργιος
2. Δεβέζογλου Γεώργιος
3. Καρανδρέας Δημήτριος
4. Καρατζής Θεόδωρος (αρχηγός)
5. Κίκη Αλέξανδρος
6. Κόγκας Σπύρος
7. Κοντόπουλος Γεώργιος
8. Κύριος Γεώργιος
9. Λέσι Άγγελος
10. Μαργέτης Χάρης
11. Μπιτζής Δημήτριος
12. Μπιτζής Μάριος
13. Ντάσκας Ταξιάρχης
14. Πετρόπουλος Νικόλαος
15. Σοφιανόπουλος Παναγιώτης
16. Χιώτης Παναγιώτης

Ο Φοίνικας Πειραιά εν δράσει...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ