24.5 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Η ΑΕΚ χρειάζεται πλάνο και ειλικρίνεια

Η ΑΕΚ είχε την ευκαιρία σωματική ανάπαυσης λόγω του ρεπό, όμως έχει και πολλά σημαντικά ζητήματα, αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά μπροστά της και ο Θάνος Τσίμπος έγραψε γι' αυτά, για το τι κρίνουν και για τους τρόπους αντιμετώπισής τους στο enwsi.gr

===============

Πέρασε ένα Σαββατοκύριακο χωρίς παιχνίδι της μπασκετικής ΑΕΚ αφού ήταν η σειρά της ομάδας για ρεπό.

Ευκαιρία για τους παίκτες να ηρεμήσουν, να ξεκουραστούν και να αποφορτιστούν από όλα τα περίεργα και τραγικά συνέβησαν τον τελευταίο καιρό, που σίγουρα προκάλεσαν σοκ στον περίγυρο της ΑΕΚ. Δεν είναι εύκολη η ψυχολογική διαχείριση σε όλα αυτά που έχουν δει τα μάτια των παικτών της Ένωσης, για αυτό λίγες μέρες ηρεμίας μπορεί να είναι ευεργετικές.

Η ΑΕΚ έχει ένα αδιάφορο παιχνίδι απέναντι στην Τρεβίζο την Τετάρτη και μετά τον προημιτελικό του Κυπέλλου στα Λιόσια απέναντι στο Περιστέρι. Ένας αγώνας τεράστιας σημασίας, ίσως ο σημαντικότερος της χρονιάς αν αναλογιστούμε ότι η Ευρώπη πέρασε και στο Ελληνικό πρωτάθλημα βρίσκεται ήδη αρκετά πίσω. Η νίκη της ΑΕΚ, εκτός από πρόκριση στο Φάιναλ-4 του Κυπέλλου, θα δώσει και άλλο ενδιαφέρον από εδώ και πέρα. Θα είναι διαφορετικό το κίνητρο των παικτών που θα ξέρουν ότι έχουν έναν στόχο να κυνηγήσουν, διαφορετικό της ομάδας που θα πρέπει να κάνει τα πάντα για να λύσει τα προβλήματα και να ενισχύσει το ρόστερ. Σε περίπτωση ήττας το ενδιαφέρον της χρονιάς θα τελειώσει πολύ νωρίς, αφού δεν νομίζω να πιστεύει κανείς ότι η ΑΕΚ μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα και απλά θα αρκεστεί σε ένα καλό πλασάρισμα στην κατάταξη.

 

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο από το enwsi.gr ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ