21.7 C
Athens
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

Η ΑΕΚ τίμησε τον Μαυροειδή

Ο κόσμος δεν ήταν πολύς στο ΟΑΚΑ, περίπου 1000 άτομα πριν από το τζάμπολ του αγώνα με τον Κολοσσό, ωστόσο χειροκρότησε θερμά τον Δημήτρη Μαυροειδή κατά την παρουσίαση των ομάδων. Ο διεθνής σέντερ επέστρεψε πρώτη φορά ως αντίπαλος της ΑΕΚ μετά από μια άκρως επιτυχημένη τριετία σε αυτήν, που κορυφώθηκε πέρυσι με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας και του Basketball Champions League, στα οποία είχε καθοριστική συμβολή. Και φυσικά κανείς δεν τον ξέχασε και όλοι χάρηκαν που τον είδαν ξανά.

Οι μέχρι πέρυσι συμπαίκτες του πήραν σειρά μετά την παρουσίαση για να τον χαιρετήσουν, να τον αγκαλιάσουν και να ανταλλάξουν κι ένα αστείο μαζί του, άλλωστε είναι γνωστό πως ο Μαυροειδής είναι έξω καρδιά άνθρωπος, πρώτος στην πλάκα και με το χαμόγελο στα χείλη. Με εκείνον πάντως που έπιασε μικρή και ενθουσιώδη κουβεντούλα ήταν ο Βινς Χάντερ, με τον οποίον μοιράστηκε το χρόνο πέρυσι στην θέση του σέντερ.

Μόλις τελείωσαν όλα αυτά, ο Μάκης Αγγελόπουλος πήγε στο κέντρο του γηπέδου και παρέδωσε στον Μαυροειδή εκ μέρους της ΚΑΕ μια αναμνηστική πλακέτα, χαιρετώντας φυσικά κι αυτός εγκάρδια τον πρώην παίκτη της ομάδας του υπό τα πολύ θερμά χειροκροτήματα του κόσμου.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ