19.8 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Η ΑΕΚ, ο Πάντερ και τα δεδομένα της πρόκρισης (pics)

Διάφορα ενδιαφέροντα στοιχεία από τους πρώτους προημιτελικούς αγώνες του Basketball Champions League συγκέντρωσε και παρουσίασε η διοργανώτρια αρχή.

Οκτώ ομάδες παλεύουν για την πρόκρισή τους στο Φάιναλ Φορ, με την ΑΕΚ να είναι μία εξ αυτές. Μάλιστα, κέρδισε στον πρώτο αγώνα της στο ΟΑΚΑ με διαφορά εννέα πόντων τη Στρασμπούρ, με τον επαναληπτικό να διεξάγεται τη Μ. Τετάρτη (04/04, 21.30) στο «Rhenus Sport». Δείτε κι εσείς, παρακάτω, πώς διαμορφώθηκαν τα δεδομένα στις πρώτες αναμετρήσεις της φάσης των «8» του BCL

ΑΕΚ ήταν η μοναδική ομάδα που κατάφερε να κερδίσει τον πρώτο αγώνα στην έδρα της.
Κέβιν Πάντερ έχει βάλει φέτος τουλάχιστον 15π. στα 14 από τα 17 παιχνίδια του στη διοργάνωση. Είναι, μάλιστα, ο πρώτος σκόρερ του BCL, έως τώρα, έχοντας 337π.

Μούρθια κέρδισε με διαφορά 14π. την Καρσίγιακα στη Σμύρνη, πετυχαίνοντας τη μεγαλύτερη σε έκταση εκτός έδρας νίκη φέτος στο Basketball Champions League. Μάλιστα, το τουρκικό συγκρότημα έμεινε για πρώτη φορά φέτος σε αγώνα του στο «Mustafa Kemal Ataturk Karsıyaka Sport Hall» κάτω από τους 70π. (65-79).


Μονακό σκόραρε 85π. στην έδρα της Μπάνβιτ, τους περισσότερους από κάθε άλλη φιλοξενούμενη ομάδα φέτος στο «Kara Ali Acar Sport Hall». Οι Γάλλοι, μάλιστα, έχουν μοιράσει τις περισσότερες μέχρι στιγμής ασίστ στα πλέι οφ του BCL: συνολικά, 24.


Αουγκούστο Λίμα ευστόχησε σε τουλάχιστον δέκα σουτ εντός παιδιάς για πρώτη φορά φέτος. Συγκεκριμένα, κόντρα στην Καρσίγιακα είχε 24π. (με 11/15 δίποντα), όσους έβαλε συνολικά στα τελευταία πέντε παιχνίδια του στη διοργάνωση.


Γκέιμπ Γιορκ έβαλε τέσσερα τρίποντα απέναντι στη Λούντβιγκσμπουργκ. Είναι η τέταρτη διαδοχική φορά φέτος που είχε τουλάχιστον τέσσερις εύστοχες προσπάθειες από την περιφέρεια.


Ντι Τζέι Κούπερ έγινε ο πρώτος παίκτης φέτος στο Basketball Champions League με τουλάχιστον δέκα ασίστ σε δύο διαδοχικά παιχνίδια. Απέναντι στην Μπάνβιτ, μάλιστα, πέτυχε και το πρώτο φετινό double double του στη διοργάνωση, με 13π. και 10 ασίστ.

Και μην ξεχνάτε πως το basketa.gr στο πλαίσιο της συνεργασίας του  με το BCL μπορεί να σας στείλει στο Final Four της διοργάνωσης. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες ΕΔΩ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ