24 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Ζορίστηκε από τη Βαλένθια αλλά διατήρησε το αήττητο η Μπάρτσα

Το τελευταίο ματς της 5ης αγωνιστικής της Euroleague ήταν ισπανική υπόθεση μεταξύ της κορυφής και του πάτου. Η αήττητη Μπαρτσελόνα, υποδέχτηκε στο Παλαού Μπλαουγκράνα την ουραγό Βαλένθια, με την ομάδα του Χάουμε Πονσαρνάου να βάζει δύσκολα στους Μπλαουγκράνα, αλλά να μην καταφέρνει τελικά να πετύχει την παρθενική της νίκη στη φετινή διοργάνωση και να ηττάται με 83-77. 

Οι παίκτες του Σβέτισλαβ Πέσιτς μπήκαν κάπως νοχελικά στο ματς, με τη Βαλένθια να δίνει το τέμπο, να μένει κοντά στο σκορ και να διεκδικεί τις πιθανότητές της στο ματς, παρά τη διαφορά δυναμικής και βάθους, μεταξύ των δύο ομάδων. 

Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τον πίνακα του σκορ να γράφει 44-41.

To σκηνικό δεν άλλαξε ιδιαίτερα μετά την ανάπαυλα, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν χέρι-χέρι στο σκορ και τον Κίνο Κολόμ με buzzer beater να δίνει ένα μίνι προβάδισμα στη Βαλένθια με 65-62.

Στην καταληκτική περίοδο, η Μπάρτσα άνοιξε τον ρυθμό και ο Κόρι Χίγκινς έδωσε το τελειωτικό χτύπημα στη Βαλένθια, ευστοχώντας σε σουτ 3 πόντων και διαμορφώνοντας το 81-75. 

ΓΙΑ ΕΝΑ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Ο Τζόρνταν Λόιντ ήταν χάρμα ιδέσθαι στο πρώτο μέρος, με 10 πόντους και 3/3 τρίποντα, 3 ριμπάουντ και 1 ασίστ, ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο τα ποσοστά του έπεσαν αρκετά και σκόραρε προς το τέλος της αναμέτρησης, πόντους χωρίς αντίκρυσμα. 

ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: MVP o Κόρι Χίγκινς με 20 πόντους (2/3 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 10/12 βολές), 3 ριμπάουντ και 1 ασίστ. 

Τα Δεκάλεπτα: 21-19, 44-41, 62-65, 83-77

Δείτε τα στιτιστικά του αγώνα ΕΔΩ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ