21 C
Athens
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024

Ζητείται άμεσα επανεκκίνηση

Τον κακό του δαίμονα (στο ΣΕΦ) την Μακάμπι φιλοξενεί απόψε (21.00 – Novasports 1) o Ολυμπιακός γνωρίζοντας ότι οι Ισραηλινοί έχουν κάνει δεύτερο...σπίτι τους το φαληρικό στάδιο με τρεις νίκες στις τελευταίες τρεις επισκέψεις !
Πέρυσι μάλιστα είχαν περάσει με επιβλητικό τρόπο ( 80-73). Για την ακρίβεια οι δύο ομάδες έχουν καταφέρει να...αλλάξουν έδρα καθώς το ίδιο άνετα και καλύτερα (με τέσσερις νίκες στις τελευταίες πέντε επισκέψεις) αισθάνεται ο Ολυμπιακός στο «στοιχειωμένο» για αυτόν (λόγω του χαμένου τελικού με τη Μπανταλόνα το 1994) Γιάντ Ελιάου.
Το ζητούμενο πάντως για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο και τους παίκτες του δεν είναι απλά το να σπάσουν τη δυσμενή παράδοση με τους Ισραηλινούς στο ΣΕΦ, αλλά κυρίως το να επιστρέψουν στις ευρωπαϊκές νίκες παίζοντας και καλό μπάσκετ.
Διότι στα δύο τελευταία παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα στην Πυλαία αλλά και με τη Μπασκόνια στη Βιτόρια, ο Ολυμπιακός γνώρισε μια πρωτόγνωρη «αιχμαλωσία» από τους αντιπάλους του στα επτά από τα οκτώ δεκάλεπτα των αγώνων, ανήμπορος να αντιδράσει !
«Δεν τιμά κανέναν αυτό που συνέβη στην Ισπανία και επειδή ξέρω ότι όλοι είμαστε πολύ στενοχωρημένοι, ελπίζω οι παίκτες μου να βγάλουν αυτή την πίκρα και να τη μετατρέψουν σε πείσμα και θυμό για να επανέλθουμε με τον καλύτερο τρόπο» τόνισε ο τεχνικός της ομάδας Γιάννης Σφαιρόπουλος που μετά από αρκετό καιρό δεν έχει κάποιον...έξτρα απόντα πέραν των δύο τραυματιών (Αγραβάνη και Τιλί) όπως έγινε βέβαια και στην Ισπανία την περασμένη Παρασκευή αλλά με τον Μιλουτίνοφ και τον Ρόμπερτς να μην έχουν επανέλθει σε ικανοποιητικό επίπεδο.

Από την πλευρά του ο τεχνικός της Μακάμπι Νέβεν Σπάχια, εκτός από τη δεδομένη απουσία του Νόρις Κόουλ, δεν θα έχει στη διάθεσή του και τον Τζόνας Μπόλντεν, καθώς ο Αμερικανός φόργουορντ τραυματίστηκε στον αστράγαλο στη δύσκολη νίκη (90-88) με ανατροπή επί της Μπάμπεργκ και ακόμα δεν έχει αναρρώσει.

Photo Crediτ: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ