32.8 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Ζήτησε δημόσια συγγνώμη ο Τζέιμς και συνεχίζει στην ΤΣΣΚΑ! (pic)

Νερό στο κρασί τους έριξαν τόσο ο Μάικ Τζέιμς, όσο και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας για το κλίμα που έχει δημιουργεί το τελευταίο διάστημα μεταξύ τους, με τον Αμερικανό γκαρντ να τοποθετήται δημόσια επί του θέματος, να απολογείται και να δηλώνει πως θα δουλέψουν από κοινού με τον ρωσικό σύλλογο για την επίλυση της κατάστασης. Με κατοπινή ανακοίνωσή της η ΤΣΣΚΑ ανέφερε πως οι δύο πλευρές αποφάσισαν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους. 

Αναλυτικά ο Τζέιμς ανέφερε: «Στις 8 Ιανουαρίου πέθανε ο παππούς μου μετά από μια σλυντομη μάχη με τον καρκίνο στον πνεύμονα. Από εκείνη την στιγμή και έπειτα η προσωπική μου ζωή έγινε άνω κάτω και επήλθαν πολλές αλλαγές. 

Δυστυχώς, αυτό επηρέασε και την επαγγελματική μου ζωή και διάφορες παρεξήγησεις σχετικά με την ομάδα και εμένα δημοσιοποιήθησαν στα μίντια. 

Πρώτα απ'όλα θα ήθελα να πω ότι αυτό το θέμα είναι πολύ κοντά σε εμένα και δεν θα ήθελα να υπάρχουν πληροφορίες για αυτό στα μέσα ενημέρωσης. 

Δεύτερον, θα ήθελα να πω ότι υπάρχουν τρόποι για να διαχειριστείς μια κατάσταση και εγώ δεν διαχειρίστηκα αυτή την κατάσταση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τόσο για εμένα, όσο και για την ομάδα την οποία εκπροσωπώ. 

Για αυτό το λόγο είμαι εδώ να απολογηθώ και να πω ότι η προσοχή και ο αντιπερισπασμός που προκάλεσε δεν είναι ο τρόπος με τον οποίο θα ήθελα να θυμάται και να μιλάει κάποιος για τον παππού μου. 

Η ΤΣΣΚΑ και εγώ θα δουλέψουμε εσωτερικά πάνω σε αυτό σαν ομάδα. Θα ήθελε να αφήσετε ό,τι συνέβη στο παρελθόν. Είμαι ευγνώμων για όλες τις ευχές σας προς την οικογένειά μου και για όλο το ενδιαφέρον, Μάικ Τζέιμς».

Αμέσως μετά την ανάρτηση του παίκτη, ακολούθησε ανακοίνωση από την ομάδα του «στρατού» που ανέφερε ότι επιστρέφει ξανά στις προπονήσεις και θα αγωνιστεί στο επερχόμενο παιχνίδι της VTB League κόντρα στη Ζιελόνα Γκόρα. 

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Αντρέα Βατούτιν, με τη σειρά του ανέφερε επί του θέματος: «Είχαμε ορισμένα προβλήματα, αλλά δεν θέλω να μπω σε λεπτομερώς τώρα, αυτή είναι η εσωτερική μας υπόθεση. Χρειάστηκε πολύς χρόνος για να τακτοποιήσουμε τα πράγματα και να ακούσουμε όλες τις πλευρές. Αφού επιστρέψαμε από το Βερολίνο, συγκεντρωθήκαμε ομαδικά και μιλήσαμε ειλικρινά, προσπαθήσαμε να βρούμε μια επαγγελματική λύση για το καλό όλων.

Δεν υπήρχε εύκολη διέξοδος από αυτήν την κατάσταση και εμείς, με το προπονητικό προσωπικό και την ομάδα, επιλέξαμε ένα μονοπάτι που συνεπάγεται πολλή κοινή εργασία - και αυτό είναι φυσικό για μια αθλητική ομάδα υψηλού επιπέδου. Είναι σαφές ότι οι αξιολογήσεις μπορούν να γίνουν μόνο με την πάροδο του χρόνου.

Αλλά είμαστε ενωμένοι σε αυτήν την απόφαση, και αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα. Ελπίζω ότι όλα θα λειτουργήσουν και θα μεγαλώσουμε ομαδικά. Ο Mike παραμένει μέλος της ομάδας μας, προχωράμε μαζί».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ