20.5 C
Athens
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024

Ζήσης: «Να δείξουμε το καλύτερο πρόσωπό μας» (vid)

Ο αρχηγός της ΑΕΚ, Νίκος Ζήσης, ξέρει πολύ καλά τι εστί μια σειρά παιχνιδιών κόντρα στον Παναθηναϊκό, όμως ο στόχος της «Ένωσης» είναι να δείξει τον καλύτερο εαυτό της. 

Για τα ντέρμπι που έρχονται: «Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια σε όσες ομάδες είναι εδώ. Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι αυτό που θα αντιμετωπίσουμε. Ο Παναθηναϊκός μετά το τέλος της Ευρωλίγκα έχει βρει σταθερότητα στο παιχνίδι του. Παίζει εξαιρετικά, ξεπέρασε τα προβλήματα που είχε. Είναι ξεκάθαρο τι θέλει να κάνει σε άμυνα και επίθεση. Ο προπονητής θέλει να είμαστε ενωμένοι και αυτό θα μας βοηθήσει να είμαστε δυνατοί σε όλα τα παιχνίδια».

Για τα προβλήματα της ΑΕΚ: «Πέρασαμε πολλά και δύσκολα. Μας έλειψε η σταθερότητα. Τώρα έχουμε την ευκαιρία να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε κόντρα στους καλύτερους. Θέλουμε να δείξουμε το καλύτερο πρόσωπό μας».

Για την σειρά με τον ΠΑΟΚ: «Η σειρά ήταν εξαιρετική. Είναι σημαντικό ότι έχουμε την εμπειρία των playoffs, προφανώς όμως τώρα η δυναμικότητα και η ένταση θα ανέβει περισσότερο λόγω του ότι ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα EuroLeague».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ