22.4 C
Athens
Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου, 2024

Ευρωμπάσκετ και τέλος για Χαλπερίν

Την απόσυρσή του από την Εθνική Ισραήλ προανήγγειλε ο Γιοτάμ Χαλπερίν, καθώς όπως εξήγησε ο κύκλος του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του κλείνει.

Ο 33χρονος γκαρντ της Χάποελ Ιερουσαλήμ αγωνίζεται με το εθνόσημο στο στήθος κοντά στα δεκαπέντε χρόνια, έχοντας συμμετάσχει σε συνολικά έξι Ευρωμπάσκετ, πλην εκείνου του 2015 που δεν κατάφερε να δώσει το παρών λόγω τραυματισμού. Πλέον, ο αρχηγός της Εθνικής ετοιμάζεται να κρεμάσει τη φανέλα, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Κλείνει ένας κύκλος για εμένα. Είναι δύσκολο για εμένα. Δεν νομίζω ότι θα συμμετάσχω ξανά σε Ευρωμπάσκετ με την Εθνική. Ήταν όμορφα όλα αυτά τα χρόνια. Πέρασα υπέροχα και είδα να ανεβαίνει το μπάσκετ στη χώρα. Επίσης, είναι πολύ όμορφο που φέτος ένας όμιλος θα διεξαχθεί στο Ισραήλ και οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν σπουδαίους παίκτες».

Το Ισραήλ θα φιλοξενήσει στο Τελ Αβίβ το Β’ Όμιλο, στον οποίο θα πάρουν μέρος και οι Ουκρανία, Λιθουανία, Γεωργία, Ιταλία και Γερμανία. Θυμίζουμε πως η τελική φάση του Ευρωμπάσκετ 2017 θα λάβει χώρα στην Κωνσταντινούπολη.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ