25.3 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Ευρωλίγκα: Το Μιλάνο στην κορυφή (vids)

Το Μιλάνο νίκησε εντός έδρας την Μπασκόνια και έστω και για μια μέρα, καθώς εκκρεμούν οι αγώνες του δεύτερου μισού της 7ης αγωνιστικής, απολαμβάνει μόνη της την παρουσία στην κορυφή της βαθμολογίας της Ευρωλίγκας. Χίμκι και Εφές πέτυχαν σπουδαίες εκτός έδρας νίκες επί Ζενίτ και Ολυμπιακού αντίστοιχα και ακολουθούν κατά πόδας, όπως και η Μακάμπι, που διέλυσε στο Τελ Αβίβ την Άλμπα.

Στην Αγ. Πετρούπολη η Χίμκι πήρε το πρώτο παιχνίδι που έπαιξε ποτέ για την Ευρωλίγκα με τη Ζενίτ (87-73) και επιβεβαίωσε ότι φέτος είναι ικανή να φτάσει ψηλά. Ο Σβεντ έκανε και πάλι τα δικά του (19π., 5ασ.) και ο Μπούκερ ήταν εξαιρετικός (20π.), ενώ ο Χόλινς (25π.) πάλευε μόνος του από τη Ζενίτ, η οποία κολλά σιγά σιγά στον πάτο.

Στο Βελιγράδι η Ρεάλ έβαλε τα τρίποντα στην τελευταία περίοδο και νίκησε τον Ερυθρό Αστέρα με 75-60, σημειώνοντας την πρώτη εκτός έδρας νίκη της στη φετινή Ευρωλίγκα.

Στο ΣΕΦ η Εφές νίκησε σχετικά εύκολα με 86-67 και ο Εργκίν Αταμάν πανηγύρισε την 100η νίκη της καριέρας του στην Ευρωλίγκα απέναντι σε έναν Ολυμπιακό, που ήταν και πάλι απογοητευτικός.

Στο Τελ Αβίβ η Μακάμπι σκόρπισε στους πέντε ανέμους την Άλμπα (104-78) έχοντας πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων. Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου ήταν και πάλι σοβαρή και στιβαρή και δείχνει ικανή να φτάσει ψηλά φέτος.

Στο Μιλάνο η Αρμάνι με ντεμαράζ στην τελευταία επίθεση και τον Ντε Λα Βάλε να έρχεται από τον πάγκο και να δίνει πολλές λύσεις, νίκησε με 81-74 την Μπασκόνια συμπληρώνοντας έξι συνεχόμενες νίκες.

Η 7η αγωνιστική ολοκληρώνεται την Παρασκευή με τους αγώνες:

Φενερμπαχτσέ - Μπάγερν (19:45)

Ζαλγκίρις - Μπαρτσελόνα (20:00)

Παναθηναϊκός - Βαλένθια (21:30)

Βιλερμπάν - ΤΣΣΚΑ (21:45)



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ