24.6 C
Athens
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

Ευκαιρίες σε εγχώριες λίγκες και Eurocup

Πλήθος επιλογών στο σημερινό μπασκετικό κουπόνι, καθώς όλη η Ευρώπη παίζει μπάσκετ. Θα προσπαθήσουμε να πάμε ταμείο με βάση τις ελκυστικές αποδόσεις του Stoiximan.gr.

Για το ισπανικό πρωτάθλημα, η ανεβασμένη τον τελευταίο καιρό Μπαρτσελόνα θα αντιμετωπίσει τη Χιπουσκόα εκτός έδρας. Θα ποντάρουμε στην επικράτηση του συγκροτήματος του Σίτο Αλόνσο. Μεγάλο παιχνίδι και στην Ανδαλουσία, καθώς η Μάλαγα θα υποδεχτεί τη Βαλένθια. Οι παίκτες του Χοάν Πλάθα βρίσκονται σε τρομερή φόρμα κι εδώ θα επιλέξουμε τον άσο που συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες για να επιβεβαιωθεί.

Πλήρης αγωνιστική δράση στην Ιταλία, με την Αρμάνι Μιλάνο να δοκιμάζεται στο Πέζαρο από την τοπική ομάδα. Ο Μιντάουνγκας Κουζμίνσκας δεν θα παίξει, αλλά και πάλι οι Λομβαρδοί είναι το μεγάλο φαβορί του παιχνιδιού. Στην Μπολόνια, η Βίρτους αναμένεται να έχει εύκολο έργο απέναντι στην Πιστόια. Θα στηρίξουμε την επικράτηση της παρέας του Σάντρο Τζεντίλε με δέκα ή περισσότερους πόντους διαφορά. Στο παιχνίδι της Κάπο Ντ' Ορλάντο με τη Βενέτσια θα ποντάρουμε στην επικράτηση των περσινών πρωταθλητών και θα παίξουμε το «διπλό».

Σημαντικοί αγώνες και στη Γερμανία. Η Μπάμπεργκ παίζει εκτός έδρας με την επικίνδυνη Μπαϊρόιτ, όμως το σύνολο του Αντρέα Τρινκιέρι θα πάρει εύκολα ή δύσκολα το ροζ φύλλο αγώνα. Ντέρμπι κι αυτό ανάμεσα στην Όλντενμπουργκ με τη Λούντβιχσμπουργκ. Ανώτεροι στις λεπτομέρειες οι γηπεδούχοι και θα τους στηρίξουμε.

Τέλος, σε αναμέτρηση για το Eurocup, η Τορίνο θα κοντραριστεί με την Μπάγερν Μονάχου. Οι Βαυροί διαθέτουν ποιοτικότερο σύνολο και θα φύγουν με τη νίκη από την ιταλική πόλη.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Δυάδα

Χιπουσκόα - Μπαρτσελόνα   2   1,36

Μάλαγα - Βαλένθια    1    1,57

Τριάδα

Πέζαρο - Μιλάνο   2   1,30

Βίρτους Μπολόνια (-9,5) - Πιστόια   1   1,90

Κάπο Ντ' Ορλάντο - Βενέτσια  2    1,57

Δυάδα

Μπαϊρόιτ - Μπάμπεργκ   2   1,50

Όλντενμπουργκ - Λούντβιχσμπουργκ  1   1,85

Μονό

Τορίνο - Μπάγερν Μονάχου  2   1,30

Όλες οι αποδόσεις είναι από την κορυφαία ελληνική στοιχηματική εταιρεία, Stoiximan.gr.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ