23.5 C
Athens
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024

Ετοιμάζεται επιστροφή Μποχωρίδη στον Παναθηναϊκό

Στον Παναθηναϊκό αναμένεται να επιστρέψει ο Λευτέρης Μποχωρίδης, αφού ο Αργύρης Πεδουλάκης τον διάλεξε και ο Έλληνας γκαρντ θα φορέσει ξανά τα «πράσινα», μετά τη λύση του συμβολαίου του πριν από σχεδόν 2 χρόνια.

«Ψάχνουμε παίκτη, αλλά... δε βρίσκουμε», ήταν η ατάκα του Αργύρη Πεδουλάκη στην πρώτη προπόνηση του Παναθηναϊκού, αναφορικά με τον αντικαταστάτη του τραυματία Γιάννη Αθηναίου. Τελικά, όμως, τον βρήκε και στράφηκε σε μια γνώριμη φιγούρα, με τον Λευτέρη Μποχωρίδη να αποτελεί τον εκλεκτό του.

Ο διεθνής γκαρντ, που την τελευταία διετία σχεδόν διακρίθηκε ως ο ηγέτης του Άρη σε όλες τις δύσκολες καταστάσεις του, μπορεί να είναι πιο ώριμος σε σύγκριση με τον πρώτο του ερχομό στο ΟΑΚΑ το 2014. Τώρα θα κάνει ξανά το αντίστροφο δρομολόγιο, που έκανε τον Νοέμβριο του 2017, όταν ο Τσάβι Πασκουάλ ουσιαστικά τον άφησε να φύγει, μην υπολογίζοντας στις υπηρεσίες του.

Ο Μποχωρίδης, βέβαια, είχε προλάβει να γίνει μία φορά πρωταθλητής Ελλάδας και άλλες 3 Κυπελλούχος στην πρώτη του θητεία, ελπίζοντας πως αυτή την φορά θα βρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Μέχρι την επιστροφή του Αθηναίου, τουλάχιστον, θα αποτελέσει τον 5ο γκαρντ δίπλα στους Νικ Καλάθη, Ταϊρίς Ράις, Νίκο Παππά και Τζίμερ Φριντέτ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ