26.7 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Ετοιμάζεται για το “παλατάκι” ο Μορέιρα (pics)

Λίγες μέρες πριν έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ -οι αφίξεις των ξένων παικτών προσδιορίστηκαν για μετά τον 15αύγουστο- ο Γιανίκ Μορέιρα βρίσκεται ήδη σε περίοδο προετοιμασίας. Ο νέος σέντερ του Δικεφάλου του Βορρά, δουλεύει καθημερινά στο γυμναστήριο αλλά και στο γήπεδο.

 

 

 

Ο Ανγκολέζος διεθνής σέντερ, ένα από τα μεγαλύτερα “στοιχήματα” του ΠΑΟΚ της νέας περιόδου, δουλεύει ώστε να είναι έτοιμος για την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας αν και θα χρειαστεί να διακόψει την παρουσία του σε αυτήν, όπως και οι Έλληνες διεθνείς, λόγω των αγώνων του Σεπτέμβρη για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο Μορέιρα που είναι ο 1ος σκόρερ και ο 1ος ριμπάουντερ της Ανγκόλα, θα ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής του ομάδας για το παιχνίδι της 14ης Σεπτεμβρίου κόντρα στο Καμερούν εντός και εκείνο της 16ης Σεπτεμβρίου απέναντι στην Τυνησία εντός έδρας.

 

 

Στο μεταξύ, ο ΠΑΟΚ κινείται για την προσθήκη ενός ακόμη παίκτη ρακέτας που θα πλαισιώσει τους Μαργαρίτη, Χρυσικόπουλο, Μορέιρα και Καρρά. Στο “παλατάκι” έχουν ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις, περιμένουν απαντήσεις αλλά δεν έχουν ιδιαίτερο λόγο βιασύνης δεδομένου ότι αυτό, λογικά, θα είναι το τελευταίο κομμάτι του παζλ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ