20.7 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Εργομετρικά στον Ιωνικό, αύριο (26/8) ο Σάφτενααρ

Η προετοιμασία του Ιωνικού Νικαίας, εν όψει της επόμενης Α2, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με τους παίκτες του Μάριου Γούναρη να περνούν σήμερα (25/8) από εργομετρικές εξετάσεις, για να πάρουν εν συνεχεία ρεπό και να επανέλθουν στις προπονήσεις... με τον Ρόλαντ Σάφτενααρ, που αναμένεται αύριο (26/8) στην χώρα μας.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση:

«Σήμερα (25/8) το πρωί το μεγαλύτερο γκρουπ των παικτών του Ιωνικού Νικαίας πέρασαν από εργομετρικές εξετάσεις στο Κέντρο Φυσικοθεραπείας Παπαμανώλης Εμμ., παρουσία του προπονητή της ομάδας μας, Μάριου Γούναρη και του γυμναστή, Θανάση Αλεξανδράκη. Έπειτα οι παίκτες μας συνέχισαν το σημερινό τους πρόγραμμα με προπόνηση(12:00-14:00) και αύριο το προπονητικό σταφ έδωσε ρεπό στους καλαθοσφαιριστές του Ιωνικού.

Την επόμενη βδομάδα θα περάσουν από εργομετρικό έλεγχο και οι υπόλοιποι παίκτες όπως επίσης και ο Ολλανδός παίκτης μας, Ρόλαντ Σάφτεναρ ο οποίος φτάνει στην Αθήνα αύριο(26/8) το βράδυ.

Να θυμίσουμε ότι ο Σάφτεναρ έως χθες συμμετείχε στο πρόγραμμα με την Εθνική του ομάδα με την οποία θα λάβει μέρος και στα "παράθυρα" του παγκοσμίου πρωταθλήματος».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ