24.7 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Επιστροφή στον τόπο του «εγκλήματος» για Πλιούκα

Ο Χάρης Πλιούκας κατάφερε να ξεχωρίσει και να γίνει γνωστός στο Πανελλήνιο στην τετραετία που αγωνίστηκε στον Ερμή Λαγκαδά (2009-2013), και πλέον ο 29χρονος φόργουορντ επιστρέφει στην ομάδα με την οποία ανδρώθηκε να την βοηθήσει στην Β' Εθνική.

Ο Πλιούκας αγωνίστηκε και τις τέσσερις σεζόν στην Α2, έχοντας την τελευταία (2012-2013), 12,5 πόντους και 4,3 ριμπάουντ, με τον ΟΦΗ να τον κάνει δικό του την ερχόμενη σεζόν (13 π., 2,6 ασίστ), για να ακολουθήσει ο Φίλιππος Βέροιας (Α2), για μια διετία η Χάγκεν στη Γερμανία και πέρυσι η Καβάλα, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής. Στο πέρασμα του από την Ένωση είχε 10 πόντους κατά μέσο όρο σε 10 παιχνίδια και 19 εύστοχα τρίποντα, πριν υποβληθεί σε επιτυχημένη επέμβαση ολικής ρήξης αχίλλειου τένοντα στις 5 Ιανουαρίου και χάσει τη σεζόν. Πλέον, και έχοντας προχωρήσει την αποθεραπεία του επιστρέφει στον Ερμή, αποτελώντας ένα δυνατό όπλο ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Αναλυτικά :

Η οικογένεια του ΜΑΣ ΕΡΜΗ ΛΑΓΚΑΔΑ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του Χάρη Πλιούκα, για την ερχόμενη σεζόν. Ο Χάρης Πλιούκας αγωνίστηκε για 4 χρόνια στην ομάδα μας την περίοδο 2009-2013 και επιστρέφει για να βοηθήσει την ομάδα μας στο δύσκολο Πρωτάθλημα της Β εθνικής.
Καλώς ήρθες Χάρη!!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ