21.5 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Επιστροφές και… απολογία για ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ είναι και πάλι πλήρεις με τις επιστροφές των Γκος-Τζάκσον από τις Ηνωμένες Πολιτείες, για τις επόμενες υποχρεώσεις του στη Stoiximan.gr Basket League, την ίδια στιγμή που είναι προγραμματισμένη για αύριο (25/4) η απολογία για όσα συνέβησαν στο ματς με το Λαύριο.

Με την παρουσία όλων των παικτών, συνεχίστηκε σήμερα το πρόγραμμα της ομάδας του ΠΑΟΚ, με δύο προπονήσεις στην Πυλαία. Το πρωί το πρόγραμμα της ομάδας περιλάμβανε ασκήσεις στο γυμναστήριο, ενώ το απόγευμα έγινε προπόνηση τακτικής.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου έχει πλέον στη διάθεσή του και τους Φιλ Γκος και Ντάρνελ Τζάκσον, οι οποίοι επέστρεψαν από τις ΗΠΑ και συμμετείχαν στην απογευματινή προπόνηση της ομάδας. 

Παράλληλα, βέβαια, «τρέχει» και μία δικαστική υπόθεση για τον «Δικέφαλο του Βορρά». To μεσημέρι της Τετάρτης (25/4), είναι προγραμματισμένη η απολογία τη ΚΑΕ ΠΑΟΚ ενώπιον του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ για όσα υπερβολικά αναφέρθηκαν στο φύλλο αγώνα του ματς ΠΑΟΚ - Λαύριο. Ο ΠΑΟΚ θα απολογηθεί μέσω του δικηγόρου της ΚΑΕ και παρουσία του συμβούλου κ.Καραμπέρη. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ