14.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Επιστρέφουν για μια νέα ευκαιρία Καστοριά και Άργος Ορεστικό

ΑΣ Καστοριάς και Άργος Ορεστικό επιστρέφουν στις Εθνικές κατηγορίες, με τις δυο ομάδες να έχουν μια νέα ευκαιρία ώστε να μπορέσουν να σταθεροποιήσουν τα οικοδομήματα τους.

Η Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ ενημέρωσε ότι δυο ομάδες από την πρώτη κατηγορία θα βρεθούν στην Γ' Εθνική, όπου μαζί με τον Αριστοτέλη Φλώρινας, οι εκπρόσωπο της Δυτικής Μακεδονίας θα είναι τρεις.

Ο ΑΣ Καστοριάς έφτασε με την διοικητική αρωγή του Ναούμ Δίτσιου στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος της Α2, και ουσιαστικά στην άνοδο στην Basket League, αλλά αντί για την αποδοχή της πρόσκλησης για τα μεγάλα σαλόνια, είδε τον χρηματοδότη της να αποχωρεί και να επιστρέφει στα τοπικά, στα οποία ουσιαστικά έμεινε για μόλις ένα χρόνο, Και όλα αυτά με αιτία το γηπεδικό, και το γεμάτο προβλήματα κλειστό «Δ.Διαμαντίδης».

Τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά για το Άργος Ορεστικό, το οποίο διαθέτει καλύτερο κλειστό, και ήταν η πρώτη ομάδα της περιοχής που έκανε το ξεπέταγμα. Μάλιστα την σεζόν 2014-2015, και με προπονητή τον Γιάννη Δημητριάδη, πήρε την πρόσκληση για να αγωνιστεί στην Α2, την οποία δεν αποδέχθηκε, και έτσι την ερχόμενη σεζόν αγωνίστηκε εκ νέου στην Β' Εθνική, ολοκληρώνοντας με άνεση το πρωτάθλημα με ρεκόρ 13-15. Ωστόσο την σεζόν 2016-2017 αποφασίστηκε να επιστρέψει στο τοπικό, και παρότι ξανά κέρδισε την άνοδο, δεν θέλησε να ανέρθει στην Γ' Εθνική.

Πλέον, και την σεζόν 2020-2021 φαντάζει να έρχεται μια ακόμη ευκαιρία και για τις δυο αυτές ομάδες!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ