14.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Επιστρέφει χρήματα στους φιλάθλους η Εφές!

Μετά την ανακοίνωση για την οριστική διακοπή της Ευρωλίγκας οι ομάδες αρχίζουν σιγά σιγά να επικοινωνούν με τους οπαδούς τους για να τους ενημερώσουν για τις εξελίξεις. Πιο έτοιμη απ' όλες, πάντως, φάνηκε η Αναντολού Εφές, η οποία λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της Ευρωλίγκας εξέδωσε δική της ανακοίνωση, με την οποία γνωστοποιεί τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας ότι μπορούν να πάρουν πίσω μέρος των χρημάτων που διέθεσαν φέτος για να τα αγοράσουν!

"Λόγω των τελευταίων εξελίξεων (σ.σ. της οριστικής διακοπής της Ευρωλίγκας, αλλά και του τουρκικού πρωταθλήματος) το 25% των εντός έδρας αγώνων μας για τη κανονική περίοδο τη σεζόν 2019-20 δεν θα θα πραγματοποιηθούν. Όπως συνέβη και τις προηγούμενες σεζόν, η υποστήριξή σας προς την Αναντολού Εφές μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο θα είναι η πιο σημαντική κινητήριος δύναμη για το σύλλογό μας στο μέλλον.

Οι κάτοχοι διαρκείας έχουν την επιλογή είτε να αιτηθούν την επιστροφή των χρημάτων που αντιστοιχεί στο 25% της αξίας των εισιτηρίων είτε να μη ζητήσουν τα χρήματα πίσω προκειμένου να ενισχυθεί ο σύλλογος".

Η διαδικασία επιστροφής χρημάτων θα αρχίσει από την 1 Ιουνίου και η περιγράφεται με περισσότερες λεπτομέρειες στην ανακοίνωση.

Η Μακάμπι από τη δική της πλευράς ανήρτησε ευχαριστήριο tweet προς τους φιλάθλους της, αλλά δεν κάνει λόγο για επιστροφή χρημάτων. Τουλάχιστον προς το παρόν.

"Μια μεγάλη σεζόν στην Ευρώπη ολοκληρώθηκε νωρίτερα απ' οσο σχεδιάζαμε. Παλέψαμε μαζί για να φτάσουμε στην κορυφή του ευρωπαϊκού μπάσκετ, δώσαμε αγώνες, το γήπεδό μας ξανάγινε το πλέον απόρθητο φρούριο της Ευρώπης και εξασφαλίσαμε μια θέση στα πλέι οφ. Ευχαριστούμε για τη συμπαράσταση, σύντομα θα επιτεθούμε και πάλι μαζί".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ