19.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Επιστρέφει στο ΝΒΑ… ο πρωταθλητής Στίβενς (pics)

Το δρόμο για το ΝΒΑ φαίνεται πως παίρνει πάλι ο Ντι Τζέι Στίβενς, διεκδικώντας νέα ευκαιρία, με τη Λε Μαν να ενημερώνει πως ο Αμερικανός διεμήνυσε αυτή του την επιθυμία, μην μπαίνοντας «εμπόδιο» στα όνειρά του.

Ξεκίνησε από τα Ιλίσια και έκτοτε έχει πραγματοποιήσει το δικό του ταξίδι, με στόχο τίποτα άλλο από το ΝΒΑ. Πέρασε για λίγο από τους Μπακς με συμπαίκτη τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, για να ακολουθήσουν η Εφές, η Ζενίτ, το Κάντον, η Αϊόβα, η Μπουντιβέλνικ, οι Βακέρος ντε Μπαγιαμόν και η Λε Μαν, με τον τελευταίο σταθμό του να του δίνει την έως τώρα μεγαλύτερη χαρά του. Αυτή δεν είναι άλλη από το πρωτάθλημα Γαλλίας που κατέκτησε, μετά και από εκείνο της Ουκρανίας, αποτελώντας παράλληλα τον καλύτερο έκτο παίκτη της χρονιάς.

Η ώρα, όμως, για να διεκδικήσει ξανά το όνειρο του «μαγικού κόσμου» ο Ντι Τζέι Στίβενς... έχει ξανάρθει. Ο Αμερικανός φόργουορντ φαίνεται πως έχει βρει συμφωνία για two-way contract με ομάδα του ΝΒΑ, ενημερώνοντας σχετικά την ομάδα του σήμερα (25/7), ανήμερα της τελευταίας ημέρας της σχετικής προθεσμίας στο συμβόλαιό του. Κάπως έτσι, η Λε Μαν αποχαιρέτησε με το δικό της τρόπο τον «NASA», όπως αποκαλείτο ο Στίβενς λόγω των αλτικών του ικανοτήτων, με τη συνέχεια να τον βρίσκει στο κορυφαίο πρωτάθλημα και την ομάδα του να αποκαλύπτεται σύντομα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ