20.5 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Επιστρέφει στις Φιλιππίνες ο Πάρας (pics)

Στην Εθνική Φιλιππινών θα ενσωματωθεί και πάλι ο Κόμπι Πάρας, ο οποίος έχασε τους πρώτους αγώνες των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019 εξαιτίας των υποχρεώσεών του στο NCAA.

Ο 20άχρονος γκαρντ/φόργουορντ δεν θα συνεχίσει στο κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ, καθώς αποφάσισε να γίνει επαγγελματίας. Παράλληλα, έθεσε εαυτόν ξανά στη διάθεση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, εν όψει του τρίτου «παραθύρου» της FIBA, οπότε θα παίξει στην Κινεζική Ταϊπέι και θα υποδεχθεί την Αυστραλία, για το Β’ Όμιλο της Ζώνης Ασίας-Ωκεανίας.

Οι «γκίλας» είναι προς το παρόν στη δεύτερη θέση, με τρεις νίκες και μία ήττα από τα αήττητα «καγκουρό», μπροστά από την Κινεζική Ταϊπέι και την Ιαπωνία. «Θα φέρω ενέργεια στην ομάδα. Αυτό μπορώ να προσφέρω. Βλέπω τους συμπαίκτες μου σαν αδέρφια. Ανυπομονώ να προπονηθώ μαζί τους, να "δέσουμε" μεταξύ μας και, ελπίζω, να κερδίσουμε στους αγώνες», ανέφερε σχετικά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Διεθνούς Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Όσον αφορά στην απόφασή του να μη συνεχίσει τις σπουδές του στις ΗΠΑ, παρά να αφοσιωθεί στην καριέρα του στο μπάσκετ σε επαγγελματικό επίπεδο πλέον, επεσήμανε:«Μόλις πήρα την απόφαση να γίνω επαγγελματίας, επειδή θέλω να ζήσω τη ζωή μου όπως μου αξίζει. Όταν λέω πως θα γίνω επαγγελματίας δεν εννοώ απαραίτητα το ΝΒΑ, υπάρχουν πολλοί που το λένε, αλλά υπάρχουν κι άλλες επαγγελματικές ομάδες εκεί έξω.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ