24.6 C
Athens
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

Επιλογές από το Champions League

Η μάχη της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Champions League φουντώνει και υπάρχουν παιχνίδι που προσφέρουν στοιχηματικές επιλογές, στο πλούσιο ταμπλό με τις πολύ καλές τιμές του Stoiximan.Gr.

Stoiximan.gr Basket League: Όλα για το Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Η παραδοσιακά απρόβλεπτη ΑΕΚ σε περίοδο ανακατατάξεων... παραείναι φαβορί στο 1,57 και δεν είναι να την ακουμπάς, αφού η ισόβαθμή της Στρασμπούρ είναι εξίσου αλλοπρόσαλλη. Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι το over σε μια χαμηλωμένη απόδοση των 148,5 πόντων για 1,52.

Stoiximan.gr: H Ευρωλίγκα παίζει ΕΔΩ με εκατοντάδες ειδικά στοιχήματα & πολλές εκπλήξεις!

Ισόβαθμες είναι και η Καρσίγιακα με τη Μούρθια και ο φαβοριτισμός των φιλοξενούμενων στηρίζεται από το κακό φεγγάρι που περνάνε για αρκετά ματς οι Τούρκοι. Η λογική λέει ντέρμπι, ακόμα κι αν χάσουν οι γηπεδούχοι θα το κοντράρουν οπότε αν τους πάρουμε με "αέρα" 7,5 πόντων στο 1,44 μπορούμε να νιώθουμε ασφαλείς.

Stoiximan.gr Basket League: Ελκυστικές αποδόσεις, εκπλήξεις & πολύ Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Για στήριγμα μπορούμε να πάρουμε τη νίκη της Σάσαρι επί της Γιουβέντους στο 1,22 έστω κι αν οι γηπεδούχοι έχουν μόνο μαθηματικές ελπίδες πρόκρισης λογικά θα τις κυνηγήσουν, ενώ υπάρχει και στο EuropeCup ο άσος της Φέχερβαρ στο 1,29 με αντίπαλο τη Νεβέζις.

 

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

ΣΤΑΝΤΑΡ

Σάσαρι - Γιουβέντους 1 1,22

Φέχερβαρ - νεβέζις 1 1,29

ΖΗΤΟΥΜΕΝΑ

ΑΕΚ - Στρασμπούρ over 148,5 1,52

Καρσίγιακα (7,5) - Μούρθια 1 1,44

ΖΗΤΑΜΕ 3αδες και 4αδα



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ