24.7 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Επιασε δουλειά ο Παπαθεοδώρου στον ΠΑΟΚ (pics)

Ένα ακόμη τριήμερο θα περάσει στη Θεσσαλονίκη ο Ηλίας Παπαθεοδώρου πριν αρχίσει η προετοιμασία της εθνικής ομάδας νέων ανδρών για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Σήμερα ο 42χρονος προπονητής έπιασε δουλειά και στο γήπεδο αφού επέβλεψε ένα δίωρο πρόγραμμα.

 

Σε αυτό συμμετείχαν οι παίκτες που έχουν συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ (Κόνιαρης, Μαργαρίτης, Χρυσικόπουλος, Καραμανώλης, Παπαδόπουλος), παίκτες της εφηβικής ομάδας (Καμπουρίδης, Γιανναράς, Βλαγκόγιας και Καραγιώργος) αλλά σε ένα μέρος και ο Απόλλων Τσόχλας που κατά πάσα πιθανότητα θα έχει ένα τετ-α-τετ με τον νέο προπονητή του ΠΑΟΚ για να συζητήσουν για τις λεπτομέρειες τις πιθανής, νέας συνεργασίας των δύο πλευρών.

 

Ο Παπαθεοδώρου είχε πολύωρη συνάντηση με τον Νίκο Σταυρόπουλο που του ανέλυσε τα δεδομένα των παικτών που είδε στο τουρνουά του Πόρτσμουθ των ΗΠΑ ενώ συζήτησαν διεξοδικά για ζητήματα παικτών. Για τον ΠΑΟΚ είναι δεδομένο ότι υπάρχει ενδιαφέρον, μεταξύ άλλων, για τις περιπτώσεις των Τζουβόντε Ρέντικ και Τρέβορ Ρέλεφορντ που αγωνίστηκαν στον Κολοσσό.

 

Η προετοιμασία του Δικεφάλου του Βορρά όπως όλα δείχνουν θα αρχίσει στις 17 Αυγούστου με τις εξετάσεις των παικτών αλλά και την πρώτη συγκέντρωση τους.

 

Στο μεταξύ ο Αντώνης Κόνιαρης θα φύγει αύριο για την Αθήνα και την Πέμπτη για το Τρεβίζο όπου θα συμμετέχει στο γνωστό pre draft camp (9-11/6).

 

 

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ